ΑΓΟΡΑ

Reverse Sales από την Citroen

Ελλάδα 4:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Reverse Sales από την Citroen

ΑΓΟΡΑ

Reverse Sales από την Citroen

ΑΓΟΡΑ

Με ένα νέο Citroen, όλοι μπορούν να μπουν “με το δεξί” στο 2019 και να απολαύσουν την προηγμένη τεχνολογία, την κορυφαία άνεση και τους βραβευμένους κινητήρες.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, με τους διαθέσιμους συνδυασμούς εξατομίκευσης, με τους κινητήρες που συμμορφώνονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές Euro 6.2, ολόκληρη η γκάμα των αυτοκινήτων της Citroën καλύπτει όλες τις ανάγκες του κάθε υποψήφιου αγοραστή.

Έχοντας ήδη προσφέρει τους πιο ευρηματικούς αλλά και ανταγωνιστικούς όρους απόκτησης, ανατρέπει για ακόμη μία φορά τα δεδομένα, με την ενέργεια: “Citroen Reverse Sales”.

Advertisement
Advertisement

Κατά τη διάρκεια της ενέργειας, η Citroën αλλάζει ξανά ρόλους με τους καταναλωτές και δίνει τη δυνατότητα να πουλήσουν εκείνοι το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα των μοντέλων της μάρκας, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroën, σε πολύ καλή τιμή.

Η γκάμα των ολοκαίνουργιων μοντέλων είναι άμεσα διαθέσιμη και συνοδεύεται από το μοναδικό πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort, που εγγυάται ένα απόλυτα άνετο οδηγικό περιβάλλον.

Advertisement

Παράλληλα, η 5ετής εγγύηση της Citroën, καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις των καταναλωτών για ένα ασύγκριτα ήρεμο και αξιόπιστο 2019, αλλά και για το μέλλον.

Η νέα χρονιά ξεκινά δυναμικά στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr ή την σελίδα http://c3.citroen.gr/aircross/offers/ , έως τις 31 Ιανουαρίου.

Advertisement

CitroenReverse