Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Renault Twingo και Clio σε πιο συμφέρουσες τιμές

Ελλάδα 9:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault Twingo και Clio σε πιο συμφέρουσες τιμές

ΑΓΟΡΑ

Renault Twingo και Clio σε πιο συμφέρουσες τιμές

ΑΓΟΡΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault δημιούργησε το νέο πρόγραμμα «Renault Level up» μέσω του οποίου τα Twingo, Clio και Clio Sport Tourer προσφέρονται με ακόμη πλουσιότερο εξοπλισμό και σε χαμηλότερη τιμή. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Πιο συγκεκριμένα και με βάση πάντα το νέο πρόγραμμα, ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το αμέσως πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, με την τιμή που ισχύει για την χαμηλότερη σε επίπεδο εξοπλισμού έκδοση (π.χ. επιλογή της έκδοσης Dynamic με την τιμή που ισχύει για την έκδοση Expression).

Ακόμα και για όσους επιλέξουν τις κορυφαίες από πλευράς εξοπλισμού εκδόσεις, Excite (Twingo) και Dynamic (Clio, Clio Sport Tourer), υπάρχει σημαντικό όφελος για τον αγοραστή μέσω της παροχής πλούσιων πακέτων αξεσουάρ εντελώς δωρεάν.

Το μέγιστο όφελος που προκύπτει μέσω του προγράμματος Renault Level up, είναι 1.335 ευρώ για το Twingo και 1.543 ευρώ για τα Clio, Clio Sport Tourer.

Advertisement
Advertisement

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Renault Level up και την γκάμα επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων Renault, το κοινό μπορεί να απευθυνθεί στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της γαλλικής μάρκας. Η ισχύς του νέου προγράμματος είναι μέχρι τις 30/6.

Twingo Test 640 (4)