Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

«Πράσινη» διάκριση για τη JETOIL

Ελλάδα 8:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Πράσινη» διάκριση για τη JETOIL

ΑΓΟΡΑ

«Πράσινη» διάκριση για τη JETOIL

ΑΓΟΡΑ

Ακόμη μία διάκριση έλαβε η JETOIL για τα περιβαλλοντικά της προγράμματα, αυτή τη φορά στα πλαίσια των βραβείων «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2014».

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα έλαβε το βραβείο «Περιβαλλοντικής Επένδυσης», για το «Πράσινο» πρατήριο που λειτουργεί σε πιλοτική φάση στον Άγιο Στέφανο Αττικής.

Η τελετή απονομής έλαβε χώρα την Πέμπτη 5 Ιουνίου (Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος) στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το βραβείο παρέλαβε η κα Λένα Μαμιδάκη, Διευθύντρια Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας & ΕΚΕ, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η βράβευση αυτή, Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ενθαρρύνει την εταιρεία να παραμείνει πιστή στον στόχο της να λειτουργεί πιο φιλικά προς το περιβάλλον».

Το «πράσινο» πρατήριο της JETOIL στον Αγ. Στέφανο, μετά τις μετατροπές που έχουν γίνει σε αυτό ώστε να εκπέμπει λιγότερους ρύπους, ξεκίνησε επισήμως τη λειτουργία του στις αρχές Ιουλίου 2013. Σε αυτό έχουν τοποθετηθεί φωτοβολταϊκά πάνελ, σύστημα διαχείρισης υδάτινων πόρων, ενεργειακοί λαμπτήρες, κάδος ανακύκλωσης, ηλεκτρικός φορτιστής αυτοκινήτων, ενώ έχει υιοθετηθεί ειδικό σήμα που χαρακτηρίζει το πρατήριο «Πράσινο».

Advertisement
Advertisement

Τα βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ συμπλήρωσαν φέτος 10 χρόνια συνεχούς στήριξης και αναγνώρισης άριστων έργων και δράσεων για το περιβάλλον και διοργανώνονται από τον εθελοντικό οργανισμό για το περιβάλλον, «ECOCITY».