Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πού θα βρείτε τα καλύτερα μεταχειρισμένα Citroen;

Ελλάδα 8:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πού θα βρείτε τα καλύτερα μεταχειρισμένα Citroen;

ΑΓΟΡΑ

Πού θα βρείτε τα καλύτερα μεταχειρισμένα Citroen;

ΑΓΟΡΑ

Μία νέα ιστοσελίδα, αποκλειστικά για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της Citroen, βρίσκεται στον… αέρα. Ο ιστότοπος προσεγγίζεται είτε μέσα από το citroen.gr είτε απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση approved.citroen.gr.

Advertisement
Advertisement

Η νέα ιστοσελίδα για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της Citroen είναι φιλική προς τον χρήστη και προσαρμόζεται εύκολα σε διαφορετικές οθόνες όπως laptop, tablets και smartphones.

Στην αρχική σελίδα οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν άμεσα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης, χρησιμοποιώντας τα φίλτρα, τα οποία είναι: χρονολογία, τιμή, μοντέλο, χιλιόμετρα, κυβικά, ίπποι, χρώμα και καύσιμο. Επίσης, μπορούν να περιηγηθούν και να δουν όλα τα διαθέσιμα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μέσω του βασικού μενού στην κατηγορία “Αυτοκίνητα”.

citroen-used-cars-site-2

Advertisement
Advertisement

Τα διαθέσιμα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έχουν πληροφορίες σχετικά με την χρονολογία, την τιμή, τα χιλιόμετρα, τους ίππους, το καύσιμο, το κιβώτιο, λεπτομέρειες εξοπλισμού, δυνατότητα εγγύησης κ.α.

Εφόσον ο χρήστης εντοπίσει το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο της Citroen που τον ενδιαφέρει, μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του άμεσα, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται μέσα στην σελίδα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, είτε τηλεφωνικά επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο επικοινωνίας.