Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το νέο DS 3 Crossback;

Ελλάδα 4:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το νέο DS 3 Crossback;

ΑΓΟΡΑ

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το νέο DS 3 Crossback;

ΑΓΟΡΑ

Με το νέο DS 3 Crossback η γαλλική DS ετοιμάζεται να μπει με αξιώσεις στην κατηγορία των πολυτελών compact SUV. Δείτε πότε περιμένουμε το νέο μοντέλο στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Το νέο DS 3 Crossback από την εμφάνισή του αποκαλύπτει ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι το διαφορετικό στην κατηγορία των compact SUV, αφού ακολουθώντας τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της DS, διαθέτει ένα 5θυρο αμάξωμα με μοντέρνες γραμμές, εκλεπτυσμένο στυλ και άφθονη προσωπικότητα.

Στο εσωτερικό του, το γαλλικό μοντέλο ξεχωρίζει με την επιλογή κορυφαίων υλικών για το «ντύσιμο» των επιφανειών του, την προσοχή στη λεπτομέρεια, αλλά και την σχεδίαση με στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει όπως τα πολλά τμήματα πάνω στο ταμπλό σε σχήμα διαμαντιού.

Advertisement
Advertisement

Από πλευράς διαστάσεων, το νέο DS 3 Crossback έχει μήκος 4,118 μέτρων, πλάτος 1,791 μέτρων και ύψος 1,534 μέτρων, με το πορτ-μπαγκάζ του να αγγίζει τα 350 λίτρα χωρητικότητας.

Στους κινητήρες του, το DS 3 Crossback θα διατεθεί με turbo μοτέρ βενζίνης 1,2 λίτρων (100, 130 και 155 ίππων), αλλά και με τον 1.500άρη BlueHDi diesel με 100 και 130 ίππους.

Advertisement

Ξεχωριστή θέση στη γκάμα διαθέτει η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση E-Tense, με ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων, ο οποίος λαμβάνει την ενέργειά του μέσω μίας μπαταρίας ιόντων λιθίου ισχύος 50 kW, που είναι τοποθετημένη στο δάπεδο του αυτοκινήτου. Το DS 3 Crossback E-Tense διαθέτει σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση, ενώ για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας χρειάζονται περίπου 5 ώρες μέσω Wallbox ή 30 λεπτά μέσω ενός ταχυφορτιστή 100 kW (για το 80%).

Στη χώρα μας, το νέο DS 3 Crossback στις βενζινοκίνητες και diesel εκδόσεις του, αναμένεται να ξεκινήσει τις πωλήσεις του στις αρχές Ιουνίου. Το ηλεκτροκίνητο E-Tense θα είναι διαθέσιμο μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2019.

Advertisement