Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει το νέο Toyota RAV4 στη Ελλάδα

Ελλάδα 10:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσο κοστίζει το νέο Toyota RAV4 στη Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει το νέο Toyota RAV4 στη Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

H Toyota αποκάλυψε την πέμπτη γενιά του RAV4, η οποία έρχεται με εντελώς νέο design, βασισμένη σε νέα πλατφόρμα,με νέους κινητήρες (και υβριδική έκδοση), για να συνεχίσει την προσπάθειά του στην δύσκολη κατηγορία των SUV.

Advertisement
Advertisement

Το RAV4 είναι το πρώτο σε πωλήσεις SUV της Toyota και παράλληλα, αυτό που ξεκίνησε ουσιαστικά την κατηγορία των «SUV». Στη νέα του γενιά, έχει μήκος 4,6 μέτρα, το πλάτος είναι αυξημένο κατά 10 χλστ ενώ το μεταξόνιο έχει μακρύνει κατά 30 χλστ. βελτιώνοντας έτσι τους εσωτερικούς χώρους. Από την άλλη πλευρά η νέα σχεδίαση έχει τους τους τροχούς στις άκρες του αμαξώματος, με άμεσα οφέλη σε εκτός δρόμου κίνηση. Σχεδιαστικά, το νέο SUV της Toyota αλλάζει εντελώς τις γραμμές του και αποκτά ένα αμάξωμα με περισσότερες ακμές και νευρώσεις. Η Toyota δηλώνει επιπλέον ότι έχει αυξηθεί η απόσταση από το έδαφος,ενώ μεγαλύτερος είναι και ο χώρος αποσκευών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΝΕΟΥ RAV4, ΣΤΟ CAR ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ , ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Advertisement
Advertisement

 

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει η οθόνη 7 ή 8 ιντσών ψηλά στην κεντρική κονσόλα για το σύστημα πολυμέσων Entune της Toyota. Το σύστημα αυτό προσφέρει διευρυμένη συνδεσιμότητα, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με ένα ηχοσύστημα 800 watt της JBL. Οι επιλογές στους κινητήρες του RAV4 περιλαμβάνουν στην Ευρώπη δίλιτρο κινητήρα βενζίνης (με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων) και υβριδικό σύστημα κίνησης.

Advertisement

Το νέο RAV4 θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας τις πρώτες εβδομάδες του Φεβρουαρίου με πλουσιότερο εξοπλισμό από το προηγούμενο μοντέλο. Η τιμή του ξεκινά από τα 27.700 ευρώ για την έκδοση των 2000 κ.εκ. με κίνηση εμπρός και εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο.  Όσο για την υβριδική έκδοση η τιμή θα διαμορφωθεί κατά 4000 ευρώ χαμηλότερα από αυτήν του προηγούμενου μοντέλου.

Advertisement