Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πόσα Range Rover Evoque Cabrio έχουν πωληθεί στην Ελλάδα;

Ελλάδα 4:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσα Range Rover Evoque Cabrio έχουν πωληθεί στην Ελλάδα;

ΑΓΟΡΑ

Πόσα Range Rover Evoque Cabrio έχουν πωληθεί στην Ελλάδα;

ΑΓΟΡΑ

To Range Rover Evoque Cabrio είναι ένα μοναδικό πολυτελές SUV, που προσφέρει στον ιδιοκτήτη του όλα τα πλεονεκτήματα ενός cabrio μοντέλου. Δείτε πόσα έχουν πωληθεί στην ελληνική αγορά. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που δεν έχει όμοιό του στην ελληνική αγορά. Το νέο Range Rover Evoque Cabrio που λανσαρίστηκε φέτος, ξεχωρίζει γιατί συνδυάζει όλες τις αρετές ενός πολυτελούς SUV, με αυτές ενός μοντέλου με υφασμάτινη, ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή.

To Evoque Cabrio βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα του Range Rove Evoque, διαθέτοντας ένα 3πορτο και πολύ δυναμικό σε σχεδίαση αμάξωμα. Η υφασμάτινη οροφή ανοιγοκλείνει ηλεκτρικά σε 18 sec (η διαδικασία γίνεται και εν κινήσει σε ταχύτητες έως 48 km/h) και αποθηκεύεται σ’ έναν χώρο πίσω από τα πίσω καθίσματα (4θέσιο εσωτερικό).

Advertisement
Advertisement

Η Land Rover προσφέρει το Range Rover Evoque Cabrio στη χώρα μας σε συνδυασμό με τρεις εκδόσεις ισχύος ενός 2λιτρου diesel κινητήρα (150, 180 και 240 ίππους). Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων, αλλά και με σύστημα τετρακίνησης.

Διαβάστε τη δοκιμή του Range Rover Evoque Cabrio 180 PS

Από πλευράς τιμής, το νέο Range Rover Evoque Cabrio κοστίζει στην ελληνική αγορά από 72.100 ευρώ (2.0 TD4 SE 150 PS), με την έκδοση των 180 ίππων να ξεκινά τις τιμές της από τα 76.000 ευρώ και αυτή των 240 ίππων από τα 80.300 ευρώ. Ήδη στη χώρα μας έχουν πωληθεί 5 μονάδες του πολυτελούς αυτού μοντέλου, με τους ιδιοκτήτες κάθε ενός εξ αυτών να έχουν αποκτήσει κάτι πραγματικά μοναδικό.
Σημειώστε πως μιλάμε μόνο για την cabrio έκδοση και όχι συνολικά για Evoque τα οποία φυσικά είναι πολλά περισσότερα.

Advertisement

Evoque Cabrio new 640

Evoque Cabrio new 640b

Advertisement