Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Peugeot 3008: Βραβείο για το “καλύτερο μικρομεσαίο SUV”

Ελλάδα 11:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot 3008: Βραβείο για το “καλύτερο μικρομεσαίο SUV”

ΑΓΟΡΑ

Peugeot 3008: Βραβείο για το “καλύτερο μικρομεσαίο SUV”

ΑΓΟΡΑ

Το Peugeot 3008 κατακτά το βραβείο του καλύτερου μικρομεσαίου SUV για το 2020 σύμφωνα με τη Βρετανική έρευνα «Driver Power».

Advertisement
Advertisement

 

Το SUV Peugeot 3008 κατέκτησε τον τίτλο του «καλύτερου μικρομεσαίου SUV» για τρίτη συνεχή χρονιά από τους κατόχους που συμμετείχαν στην 16η  Έρευνα «Driver Power». Επιπρόσθετα, το SUV, το οποίο πούλησε σχεδόν 1.500.000 οχήματα το 2019, κατέκτησε επίσης, το δεύτερο βραβείο του «πιο ικανοποιητικού οχήματος» μεταξύ όλων των κατηγοριών, σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα.

Advertisement
Advertisement

Η έρευνα «Driver Power» διεξάγεται από το περιοδικό αυτοκινήτου Auto Express στη Μεγάλη Βρετανία και αποτελεί την νούμερο ένα έρευνα ικανοποίησης πελατών. Η έρευνα δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων να αξιολογήσουν το όχημά τους και τον κατασκευαστή του, στους εξής τομείς: Πρακτικότητα, χώροι, οδηγική εμπειρία, ασφάλεια, αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής. Ο θεσμός «Driver Power» στη συνέχεια γνωστοποιεί τα αποτελέσματα στις εταιρείες αυτοκινήτων, σχετικά με την καλύτερη και τη χειρότερη εμπειρία του πελάτη από το όχημα που κατέχει.

Peugeot 3008: To SUV που πάει παντού (video)

Ο David Peel, διευθύνων σύμβουλος της Peugeot στη Μεγάλη Βρετανία δήλωσε: «Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι που το SUV Peugeot 3008 κατέκτησε τον τίτλο του “καλύτερου μεσαίου SUV” για τρίτη συνεχή χρονιά. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι  προτεραιότητα για την Peugeot και μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους το γεγονός πως την πρώτη θέση στην κατηγορία του,  το 3008 την λαμβάνει από τους ίδιους τους κατόχους του μοντέλου».

Advertisement

Ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού «Auto Express», Steve Fowler δήλωσε: «Το Peugeot 3008 εξακολουθεί να γοητεύει τους κατόχους. Το εξαιρετικό στυλ συναντά την στιβαρή ποιότητα κατασκευής και την υψηλή αξιοπιστία, ενώ η μερίδα κατόχων που αναφέρουν προβλήματα είναι αξιοσημείωτα χαμηλή, σχεδόν μηδενική. Ο εσωτερικός σχεδιασμός του 3008 είναι σαγηνευτικός, οι χώροι είναι μεγάλοι και έτσι, καθίσταται το ιδανικό οικογενειακό αυτοκίνητο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε που βραβεύεται ως το “καλύτερο μεσαίο SUV” και το δεύτερο “πιο ικανοποιητικό αυτοκίνητο” μεταξύ όλων των κατηγοριών».

Advertisement

Το SUV Peugeot 3008 έχει ήδη κατακτήσει περισσότερα από 22 βραβεία στη Μεγάλη Βρετανία και πάνω από 70 Διεθνή βραβεία, μεταξύ των οποίων και την ανώτερη διάκριση του Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2017.