Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Peugeot 2008: Ευελιξία και άνεση

Ελλάδα 23:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot 2008: Ευελιξία και άνεση

ΑΓΟΡΑ

Peugeot 2008: Ευελιξία και άνεση

ΑΓΟΡΑ

Η ευρυχωρία στα πίσω καθίσματα (ρεκόρ για την νέα πλατφόρμα CMP) χαρίζει στο νέο SUV Peugeot 2008 τον χαρακτηρισμό του ευέλικτου Sport Utility Vehicle.

Advertisement
Advertisement

 

Με συνολικό μήκος 4.30μ. και μεταξόνιο 2.60μ. και κορυφαία εκμετάλλευση χώρων το 2008 δεν είναι απλά ένα άνετο όχημα ελεύθερου χρόνου αλλά και ένα αυτοκίνητο με πολύ μεγάλο χώρο αποσκευών με συνολική χωρητικότητα που φτάνει τα 434 λίτρα (VDA210) ανεξαρτήτως κινητήρα, ακόμα και στην 100%  ηλεκτροκίνητη έκδοση.Η ευκολία διαμόρφωσης του εσωτερικού διασφαλίζεται από το δάπεδο του χώρου αποσκευών που ρυθμίζεται σε δύο θέσεις και δημιουργεί έναν εντελώς επίπεδο χώρο φόρτωσης, μόλις αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα.

Το Peugeot 2008 αναδείχθηκε το καλύτερο εταιρικό SUV

Advertisement
Advertisement

Η πληθώρα νέων αποθηκευτικών χώρων στο εσωτερικό δίνει τη δυνατότητα στον επιβάτη να μεταφέρει χωρίς πρόβλημα όλα τα προσωπικά του αντικείμενα. Πέρα από τις θήκες στις πόρτες και το ντουλαπάκι του συνοδηγού, στο εσωτερικό υπάρχει χώρος κάτω από κεντρικό υποβραχιόνιο αλλά και μπροστά από το μοχλό των ταχυτήτων.

Τα συστήματα ασφαλείας του Peugeot 2008

Advertisement

Επιπλέον, υπάρχει και ένας ακόμα διακριτικός χώρος στη βάση της κεντρικής κονσόλας, όπου μπορεί κανείς να τοποθετήσει και να φορτίσει επαγωγικά το smartphone του.

Χάρη στη μεγάλη ανοιγόμενη οροφή, οι επιβάτες απολαμβάνουν ένα εξαιρετικά φωτεινό εσωτερικό και μία πρόσθετη αίσθηση ευρυχωρίας.

Advertisement