Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Παραμένει χωρίς τέλη κυκλοφορίας το Clio 1.5 diesel

Ελλάδα 6:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραμένει χωρίς τέλη κυκλοφορίας το Clio 1.5 diesel

ΑΓΟΡΑ

Παραμένει χωρίς τέλη κυκλοφορίας το Clio 1.5 diesel

ΑΓΟΡΑ

Τα νέα πιο αυστηρά όρια για την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας, που έθεσε η κυβέρνηση ώστε να αυξήσει τα έσοδα, δεν επηρεάζουν την πετρελαιοκίνητη έκδοση του σουπερμίνι της Renault. Το Clio με τον Energy 1.5 dCi τεχνολογίας Euro 6 εκπέμπει στο περιβάλλον κάτω από το όριο των 90 g/km και συγκεκριμένα 85 g/km.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Όλες οι εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο και το συγκεκριμένο diesel καλύπτουν τις νέες προδιαγραφές και όσον αφορά τις εκπομπές NOx χωρίς την ανάγκη χρήσης συστήματος ψεκασμού ουρίας (AdBlue), στοιχείο που εκτός των άλλων εξασφαλίζει μεγαλύτερα διαστήματα προγραμματισμένης συντήρησης με μικρότερο κόστος για τον καταναλωτή. Το Clio Euro 6 είναι άμεσα διαθέσιμο στις εκθέσεις Renault με bonus απόσυρσης, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, δωρεάν ασφάλιση και 3 χρόνια οδικής βοήθειας. Οι τιμές συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης ξεκινούν από τις 11.040 ευρώ (βενζίνη) και 13.950 ευρώ (Diesel).

Γενικότερα τα μικρά Γαλλικά αυτοκίνητα με τους νέους κινητήρες Euro 6 λένε ένα βροντερό ΟΧΙ στα νέα αυστηρότερα όρια των τελών κυκλοφορίας που έθεσε η Κυβέρνηση.

Advertisement
Advertisement

Ετσι εκτός του Clio, εκτός τελών είναι και τα C1 e-VTI Airdeam, C3 1.4 e-HDi , C3 1.6 e-HDi, C4 1.6 BlueHDiC4 Cactus 1.6 BlueHDi , DS 3 1.6 BlueHDi της Citroen και τα 108 1.0 VTi208 BlueHDi2008 BlueHDi308 BlueHDi, της Peugeot

Δείτε ΕΔΩ όλη τη λίστα με τα αυτοκίνητα που μαζί με τα μηδενικών ρύπων δεν θα πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας για το 2016.