Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Opel Corsa Innovation από πόσο;

Ελλάδα 15:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel Corsa Innovation από πόσο;

ΑΓΟΡΑ

Opel Corsa Innovation από πόσο;

ΑΓΟΡΑ

Νέα και με ενδιαφέρον έκδοση του Opel Corsa 1.4. Αποκαλείται Innovation και κοστίζει πλέον 12.950 ευρώ (έναντι 13.400 ευρώ τιμής τιμοκαταλόγου) και αφορά το 5θυρο σε συνδυασμό με το Πρόγραμμα Opel 5×5.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το Opel Corsa 1.4 Innovation με το Πρόγραμμα Opel 5×5 σας εξασφαλίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα προσφέροντας παράλληλα μεταξύ άλλων προνομίων και 5 χρόνια δωρεάν συνδρομή Opel OnStar.

Ο προσωπικός σύμβουλος συνδεσιμότητας και εξυπηρέτησης εν κινήσει 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο για 5 συνεχή έτη. Ένας εκπαιδευμένος σύμβουλος του OnStar είναι δίπλα σας είτε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, είτε σε περίπτωση κλοπής του αυτοκινήτου σας, είτε αν απλά επιθυμείτε να κάνετε ένα διαγνωστικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας. Όλα αυτά, απλά, με το πάτημα ενός κουμπιού μέσα από το αυτοκίνητό σας.

Advertisement
Advertisement

Στον υπόλοιπο εξοπλισμό του Corsa Innovation, θα βρείτε, ηλεκτρονικό κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, park pilot, ζάντες αλουμινίου 16″, sport καθίσματα, ηχοσύστημα IntelliLink με οθόνη αφής 7″, Bluetooth & USB.