Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Ο Iannone στα εγκαίνια της Ducati Athens

Ελλάδα 3:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Iannone στα εγκαίνια της Ducati Athens

ΑΓΟΡΑ

Ο Iannone στα εγκαίνια της Ducati Athens

ΑΓΟΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Ducati Athens στην Καλλιρόης 9 – Αθήνα, με τον επίτιμο καλεσμένο, Αντρέα Ιανόνε, να κλέβει την παράσταση. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Ο αναβάτης της Ducati στο MotoGP τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση απαντώντας στις ερωτήσεις των Ελλήνων δημοσιογράφων και στη συνέχεια μίλησε με τον κόσμο κι έδωσε αυτόγραφα, ενώ υπέγραψε και το κράνος που κέρδισε ο τυχερός της βραδιάς.

Όσο για τον νέο αυτό χώρο, είναι χωρισμένος σε 3 ορόφους κι αποτελεί μια μοναδική κάθετη μονάδα που πληροί όλα τα πρότυπα της Ducati σε 564 τ.μ. Προσφέρει εξουσιοδοτημένο service με εκπαιδευμένο προσωπικό, ειδικά εργαλεία για τις ιταλικές μοτοσυκλέτες και άμεση διαθεσιμότητα σε ανταλλακτικά, αξεσουάρ αλλά και ρουχισμό Ducati.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, ο  Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Γιάννης Μυτιληνάκης,  ανέλυσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τα σχέδια και τους στόχους της εταιρίας εστιάζοντας στις αλλαγές που επέρχονται με την ανάληψη της εκπροσώπησης της Ducati από την Kosmocar.