Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέο website για τη REVOIL

Ελλάδα 1:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο website για τη REVOIL

ΑΓΟΡΑ

Νέο website για τη REVOIL

ΑΓΟΡΑ

Εναρμονισμένη με τις σύγχρονες απαιτήσεις σε τομείς όπως η προβολή και η προσβασιμότητα του κοινού στα προϊόντα μίας εταιρείας, η REVOIL, μία από της μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών της χώρας με μερίδιο αγοράς πάνω από 10% και δίκτυο μεγαλύτερο από 535 πρατηρίων πανελλαδικά, παρουσίασε επίσημα το νέο της εταιρικό website.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Έτσι λοιπόν το www.revoil.gr είναι ένα σύγχρονο & δυναμικό website που θα διευκολύνει την ενημέρωση των καταναλωτών και των συνεργατών της εταιρείας. Μέσω αυτού, o επισκέπτης θα μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές, να αναζητήσει το πρατήριο που τον ενδιαφέρει ανά περιοχή και βάσει συγκεκριμένων φίλτρων όπως προϊόντα  (πχ.diesel xtra4 revolution ή καύσιμα για σκάφη ) ή υπηρεσίες (πχ κάρτα «Επιλέγω» ή 24ωρο).

Παράλληλα μπορεί να πλοηγηθεί στο πρατήριο που επιλέξει, μέσω του προγράμματος πλοήγησης που είναι εγκατεστημένο στο κινητό. Τέλος θα μπορεί να συνδεθεί απευθείας στα social media της εταιρίας, να εγγραφεί στο newsletter, να παρακολουθήσει τηλεοπτικά spot καθώς και πολλές ακόμα δυνατότητες προκειμένου να ανακαλύψει όλες τις δραστηριότητες της REVOIL.

Advertisement
Advertisement