Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέο Renault Captur από 14.780 ευρώ

Ελλάδα 17:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Renault Captur από 14.780 ευρώ

ΑΓΟΡΑ

Νέο Renault Captur από 14.780 ευρώ

ΑΓΟΡΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault ξεκίνησε την εμπορική διάθεση του ανανεωμένου Captur στη χώρα μας, προσφέροντάς του σε τιμές που ξεκινούν από τα 14.780 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Οι αλλαγές του ανανεωμένου Renault Captur αφορούν στην πιο δυναμική σχεδίαση ιδίως στο εμπρόσθιο τμήμα του, τα ανανεωμένα πίσω φώτα, το εσωτερικό με τα πιο ποιοτικά υλικά και τα νέας σχεδίασης καθίσματα, αλλά και την αναβαθμισμένη λίστα των συστημάτων ασφαλείας του.

Το γαλλικό crossover διατίθεται με 6 συνδυασμούς κινητήρων-κιβωτίων, που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες. Στους diesel, διαθέσιμες είναι δύο εκδόσεις του κινητήρα 1.5 dCi με 90 ίππους (διαθέσιμο με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC) και 110 ίππους (με χειροκίνητο κιβώτιο).

Advertisement
Advertisement

Στο πεδίο των κινητήρων βενζίνης, ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ δύο τούρμπο μηχανικών συνόλων, του 0.9 TCe των 90 ίππων ή του 1.200άρη TCe με τα 120 άλογα. Ο πρώτος κινητήρας συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ ο δεύτερος με χειροκίνητο ή το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC.

Ο εξοπλισμός της βασικής έκδοσης Authentic περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ESP, 6 αερόσακους, cruise control, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηχοσύστημα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, air condition κ.λπ. Η αμέσως επόμενη έκδοση Expression περιλαμβάνει επιπλέον σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών, LED προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου κ.ο.κ. Πιο πλούσια είναι η έκδοση Dynamic.

Advertisement

Τιμολογιακά, το νέο Renault Captur ξεκινά από τα 14.780 ευρώ στην έκδοση με τον 0.9 TCe Authentic. Το Captur 1.2 TCe κοστίζει από 18.890 ευρώ (έκδοση Dynamic). Στο diesel οι τιμές ξεκινούν από τα 16.930 ευρώ (1.5 dCi 90 PS Authentic), ενώ το πιο ισχυρό 1.5 dCi 110 PS κοστίζει από 19.670 ευρώ (Expression).