Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Nέο oλοκληρωμένο συγκρότημα Škoda

Ελλάδα 13:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nέο oλοκληρωμένο συγκρότημα Škoda

ΑΓΟΡΑ

Nέο oλοκληρωμένο συγκρότημα Škoda

ΑΓΟΡΑ

Η Βιαμαρ α.ε, ο αποκλειστικός εισαγωγέας της Škoda στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε την ένταξη της εταιρείας Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. στο δίκτυο ολοκληρωμένων συγκροτημάτων της.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το νέο Ολοκληρωμένο συγκρότημα που βρίσκεται στη δυτική Αττική και συγκεκριμένα στο Περιστέρι (Λ.Κηφισού 36 & Παπακυριαζή) δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουνε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της τσέχικης μάρκας, σε ένα χώρο 400τ.μ. αλλά και να ενημερωθούν για αυτά από τους Πιστοποιημένους Σύμβουλους Πωλήσεων. Στους ενδιαφερόμενους δίνεται επίσης η δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης όλων των νέων μοντέλων της Skoda, από το Citigo ως τα Rapid, Octavia,Yeti και Superb.

Στην ίδια τοποθεσία, λειτουργεί παράλληλα και το κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης Škoda Σφακιανάκης, όπου πιστοποιημένοι τεχνικοί σύμβουλοι, με σύμμαχο σύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό, διασφαλίζουν την  ασφαλή και σωστή λειτουργία, συντήρηση και επισκευή όλων των μοντέλων μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Η έκθεση του ολοκληρωμένου συγκροτήματος Škoda Σφακιανάκης λειτουργεί από Δευτέρα εώς Παρασκευή 09:00-21:00 και τα Σάββατα 09:00-15:00. Το κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 08:00-16:00.