Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέες τιμές για το Honda Civic

Ελλάδα 4:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες τιμές για το Honda Civic

ΑΓΟΡΑ

Νέες τιμές για το Honda Civic

ΑΓΟΡΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοίνωσε νέες εκδόσεις και τιμές για το Civic, που καθιστούν πιο συμφέρουσα την απόκτηση του μικρομεσαίου ιαπωνικού μοντέλου. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Με βάση λοιπόν τον νέο τιμοκατάλογο της Honda οι τιμές του Civic ξεκινούν μεν και πάλι από τα 20.650 ευρώ (έκδοση Comfort με τον 1.000άρη turbo των 129 ίππων), όμως η αμέσως επόμενη έκδοση εξοπλιστικά Elegance με Navi κοστίζει 22.150 όντας φθηνότερη κατά 1.560 ευρώ σε σχέση με πριν.

Νέες προσθήκες στη γκάμα έχουμε και για τις εκδόσεις με τον ισχυρότερο κινητήρα 1.5 turbo i-VTEC των 182 ίππων, αφού πλέον μπορεί να αποκτηθεί η πιο πλούσια επιλογή Sport Plus. Αυτή, σε σχέση με την προηγούμενη Sport, διαθέτει επιπλέον ανοιγόμενη γυάλινη οροφή, High Power ηχοσύστημα με 11 ηχεία, ασύρματη φόρτιση κινητού, ενεργά αμορτισέρ και πολλά συστήματα ασφαλείας.

Το κόστος για τη νέα top έκδοση του Honda Civic είναι 28.070 ευρώ με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή 31.350 ευρώ στην περίπτωση του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων CVT.

Advertisement
Advertisement

2016-Civic-Coupe-g640x330