Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέα προγράμματα συντήρησης από την Peugeot

Ελλάδα 22:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα προγράμματα συντήρησης από την Peugeot

ΑΓΟΡΑ

Νέα προγράμματα συντήρησης από την Peugeot

ΑΓΟΡΑ

Μία νέα σειρά προνομιακών πακέτων συντήρησης για τα οχήματά της, προσαρμοσμένα στα δεδομένα της εποχής, δημιούργησε η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot.

Advertisement
Advertisement

Για όλες τις εργασίες συντήρησης, η Peugeot διαθέτει ειδικά πακέτα –σε ανταγωνιστικές τιμές– τα οποία περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ. Τα πακέτα συντήρησης αφορούν τακάκια φρένων εμπρός, δίσκους φρένων και τακάκια, σετ ιμάντα χρονισμού, μπαταρία, σετ αμορτισέρ, σετ συμπλέκτη και τέλος σετ καθαριστήρων.

Παράλληλα, ισχύει το προνομιακό πρόγραμμα Peugeot ServiceGO το οποίο επίσης αφορά αυτοκίνητα πενταετίας και άνω και περιλαμβάνει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλώσιμων ανταλλακτικών απαραίτητων για την καλή λειτουργία του οχήματος, καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο με συνολικό κόστος 135€. Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά. Επιπρόσθετα, για όλους τους χρήστες του προγράμματος συντήρησης Peugeot ServiceGO, ισχύει δωρεάν οδική βοήθεια για ένα χρόνο.
Τα προγράμματα συντήρησης γαλλικής εταιρίας, είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα www.peugeot.gr, ενώ όλα τα ανταλλακτικά είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του κατασκευαστή και καλύπτονται με 12 μήνες εργοστασιακής εγγύησης καθώς και 12 μήνες εγγύηση εργασιών, με γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας Peugeot.