Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέα υπηρεσία online ραντεβού από την Peugeot

Ελλάδα 12:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα υπηρεσία online ραντεβού από την Peugeot

ΑΓΟΡΑ

Νέα υπηρεσία online ραντεβού από την Peugeot

ΑΓΟΡΑ

Μία νέα υπηρεσία after sales που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους πελάτες της που είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο, λανσάρει η Peugeot. Μέσω λοιπόν της επίσημης ιστοσελίδας της (www.peugeot.gr) δίνει στους κατόχους μοντέλων της τη δυνατότητα να κλείσουν on line ραντεβού με τους τεχνικούς της!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Αυτό μπορεί να αφορά την τακτική συντήρηση, την επισκευή του αυτοκίνητου, έναν διαγωνιστικό έλεγχο ή ακόμα και για την τοποθέτηση αξεσουάρ. Κερδίζοντας χρόνο και γλιτώνοντας κόπο, με τα ραντεβού να μπορούν να «κλειστούν» μέσω υπολογιστή, tablet ή smartfone!

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης οποιουδήποτε μοντέλου Peugeot μπορεί μέσα σε ελάχιστα λεπτά να επιλέξει είδος συντήρησης ή επισκευής για το αυτοκίνητό του, να επιλέξει από τον χάρτη τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που βρίσκεται κοντά του και να ενημερώσει το τμήμα σέρβις, ώστε αυτοί, να υποδεχθούν και να φροντίσουν το αυτοκίνητό του, γνωρίζοντας ακριβώς τις εργασίες που πρέπει να γίνουν!

Advertisement
Advertisement

Η εφαρμογή μάλιστα, προβάλλει μέσω ενός φιλικού περιβάλλοντος, όλες τις διαθέσιμες ώρες και μέρες για κάθε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή, με τον χρήστη να μπορεί να επιλέξει ακριβώς αυτή που τον εξυπηρετεί.