Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέα εταιρική υπογραφή της Citroen

Ελλάδα 13:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα εταιρική υπογραφή της Citroen

ΑΓΟΡΑ

Νέα εταιρική υπογραφή της Citroen

ΑΓΟΡΑ

Στην μετάβαση προς τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της, η Citroen λανσάρει τη νέα εκδοχή της εταιρικής της υπογραφής, με το motto: «INSPIRËD BY YOU ALL». Η αλλαγή αυτή έρχεται λίγο πριν την 27η Φεβρουαρίου, όπου θα αποκαλυφθεί ένα ακόμα σημαντικό μοντέλο της Γαλλικής εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

 

Η Citroen συνεχίζει να εξελίσσει καινοτόμες λύσεις με στόχο τη βελτίωση της ζωής του οδηγού και των επιβατών στα αυτοκίνητά της.

Advertisement
Advertisement

Από την Traction Avant, το 2CV και την Type H, έως και τα νέας γενιάς SUV μοντέλα Aircross, έχει σαν στόχο να ικανοποιεί τις ανάγκες των ανθρώπων. Αυτό την οδήγησε να «υπογράφει» κάθε της δράση με το motto: «INSPIRED BY YOU».

Από το 2020, προκειμένου να σηματοδοτηθεί η ευρεία γκάμα νέων ηλεκτρονικών και Plug-in Hybrid μοντέλων, θα τοποθετηθούν διαλυτικά πάνω από το «E» στο εν λόγω motto. Θα είναι ο συνδετικός κρίκος για τα ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας, που θα φέρουν το λογότυπο «ëlectric». Τα διαλυτικά, θα συναντώνται και στα υβριδικά μοντέλα της γκάμας, καθώς θα έχουν στην πόρτα του χώρου των αποσκευών το λογότυπο «ḧybrid». Επιπλέον, η προσθήκη της λέξης «all» στο motto «INSPIRËD BY YOU ALL» υποστηρίζει την στρατηγική της Citroen να δημιουργήσει ηλεκτρικά μοντέλα προσιτά σε όλους, όπως ακριβώς έκανε τα αυτοκίνητα πιο προσιτά στο ευρύ κοινό, από το 1919 και για 100 χρόνια.

Η διεθνής αυτή εταιρική υπογραφή, θα είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα στην επικοινωνία των 6 ηλεκτρικών και επαναφορτιζόμενων υβριδικών αυτοκινήτων της Citroen που αναμένεται να δούμε μέσα στο 2020. Έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στην πλέον πρόσφατη δημιουργία της εταιρείας, το νέο Hybrid C5 Aircross SUV.

Advertisement

 

Advertisement