Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέα Alfa Romeo Giulietta Sport με έξτρα εξοπλισμό

Ελλάδα 16:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Alfa Romeo Giulietta Sport με έξτρα εξοπλισμό

ΑΓΟΡΑ

Νέα Alfa Romeo Giulietta Sport με έξτρα εξοπλισμό

ΑΓΟΡΑ

Με τη νέα έκδοση Sport, η Alfa Romeo Giulietta προσφέρει το κάτι παραπάνω εξοπλιστικά και παράλληλα, διατίθεται σε νέες τιμές που την καθιστούν ακόμη πιο ελκυστική. Εξοπλιστικά η νέα έκδοση της Giulietta ξεχωρίζει με τις παρακάτω προσθήκες: σπορ εμπρός προφυλακτήρας με κόκκινο περίγραμμα, σπορ πίσω διαχύτης με μεγαλύτερη διπλή απόληξη εξάτμισης, πλευρικά μαρσπιέ, μαύρο εσωτερικό στον ουρανό και τις κολώνες, ζάντες αλουμινίου 17”, σκούρα πίσω κρύσταλλα, προβολείς ομίχλης, εμπρός υποβραχιόνιο και cruise control.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, η νέα Giulietta Sport μπορεί να διαμορφωθεί με ιδιαίτερο τρόπο, χάρη στη μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών και πακέτων εξοπλισμού που προσφέρονται. Διαθέσιμη είναι επιπλέον μια μεγάλη γκάμα 11 χρωμάτων και του εντυπωσιακού Μπλε Misano εξωτερικού χρώματος.

Ειδικά για τα νέα πακέτα εξοπλισμού, το Tech περιλαμβάνει Radio Alpine (με υψηλής ποιότητας οθόνη αφής 7” και υποστήριξη Video, Bluetooth audio streaming, κόκκινο διακριτικό φωτισμό, θύρες USB/AUX και HDMI, χειριστήρια στο τιμόνι με 8 κουμπιά ελέγχου), κάμερα οπισθοπορείας και πρίζα 12V στο χώρο αποσκευών. Το πακέτο συνδέεται υποχρεωτικά με τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Το πακέτο Carbon αναβαθμίζει με εντυπωσιακό τρόπο την σπορτίβ εμφάνιση του αυτοκινήτου χάρη στις μοναδικές carbon-look λεπτομέρειες στη γρίλια, στα καλύμματα των καθρεπτών, στους προβολείς, στα πάνελ των θυρών και το πλαίσιο του ταμπλό, στον εμπρός διαχύτη με τις κόκκινες γραμμές, αλλά και στα πλευρικά μαρσιπιέ. Ο σπορ χαρακτήρας αναδεικνύεται και από το σκούρο ταμπλό, τις Miron λαβές των θυρών και τα Miron περιγράμματα των προβολέων ομίχλης.

Advertisement
Advertisement

Τιμολογιακά, η νέα Alfa Romeo Giulietta Sport κοστίζει από 18.050 ευρώ με τον κινητήρα 1.4 Turbo 120hp, 20.600 ευρώ με τον 1.4 MultiAir Turbo 150hp και 20.900 ευρώ με τον diesel 1.6 JTDM-2 120hp. Το αυτοκίνητο μπορεί να αποκτηθεί και με χρηματοδότηση μέσω FCA Bank.

Giulietta Sport 640 (1)