Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Να σας συστήσουμε την Spotmechanic!

Ελλάδα 21:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Να σας συστήσουμε την Spotmechanic!

ΑΓΟΡΑ

Να σας συστήσουμε την Spotmechanic!

ΑΓΟΡΑ

Ανακαλύψαμε την Spotmechanic, μία Ελληνική εταιρία που σε βοηθάει να αγοράσεις το επόμενο σου αυτοκίνητο!

Advertisement
Advertisement

Στις μέρες μας αρκετοί επιλέγουμε το επόμενό μας αυτοκίνητο να είναι μεταχειρισμένο, κυρίως λόγω κόστους. Ειδικά για μια τέτοια επιλογή, μια Ελληνική εταιρία, η Spotmechanic, βοηθάει τους αγοραστές με μία νέα, καινοτόμα υπηρεσία: επιτόπιος έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με γραπτά αποτελέσματα! Δείτε εδώ.

Πως τους βρήκαμε;
Καιρό τώρα, ένας φίλος ήθελε να πουλήσει το παλιό του αυτοκίνητο και να αγοράσει ένα άλλο μεταχειρισμένο, αλλά σε «άριστη κατάσταση».  Έτσι, βρήκε την Spotmechanic, για την οποία μας ζήτησε πληροφορίες και φυσικά εμείς το ψάξαμε! Η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιαστήκαμε και μιλήσαμε με τους ίδιους για να μας λύσουν μερικές απορίες.

Advertisement
Advertisement

Τι ακριβώς κάνουν;
Έλεγχο του αυτοκίνητου που θέλεις να πουλήσεις ή να αγοράσεις, όπου κι αν βρίσκεται το όχημα, χωρίς να χρειαστεί να πάς σε διαφορετικούς μηχανικούς και να περιμένεις για ώρες και με αβέβαιο κόστος κάθε φορά. Ως υπηρεσία, είναι πλήρως ανεξάρτητοι και δεν έχουν κανένα όφελος από την αγοραπωλησία του οχήματος.

Τι ξεχωριστό κάνουν;
Αρχικά ο έλεγχος γίνεται στο σημείο που βρίσκεται το όχημα. Έπειτα, η Spotmechanic σου στέλνει μία 10σέλιδη γραπτή αναφορά με τα λεπτομερή αποτελέσματα του ελέγχου μαζί με φωτογραφίες. Δείτε ένα δείγμα της 10σέλιδης αναφοράς εδώ. Αν και ως ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορείς να είσαι παρών και να παρακολουθήσεις όλη την διαδικασία, το να έχεις όλα τα ευρήματα γραπτώς είναι πολύ σημαντικό. Ακόμα πιο σημαντικό είναι όταν δεν είσαι παρών! Αφού πάρεις την αναφορά μπορείς να ρωτήσεις ότι θες τον μηχανικό της Spotmechanic σχετικά με το αυτοκίνητο που έλεγξε.

sportmechanic-adv1-640

Advertisement

Τι κόστος έχει;
Ο έλεγχός ενός αυτοκίνητου κοστίζει 45 ευρώ ανεξάρτητα της αξίας του αυτοκινήτου. Υπαρχει ακόμα ένα πακέτο για 3 ελέγχους με κόστος 100 ευρώ. Όπως μας είπαν, αγοράζοντας το πακέτο αυτό μπορείς να ελέγξεις 3 αυτοκίνητα αλλά τελικά θα αγοράσεις ένα. Αν υπολογίσεις αυτά τα χρήματα σαν κόστος αγοράς αντί να δώσεις για παράδειγμα 7500€ που είναι η μέση τιμή ενός μεταχειρισμένου, θα δώσεις 7600€, αλλά θα ξέρεις ακριβώς και αξιόπιστα τι αγοράζεις!

Πως γίνεται;
Ο έλεγχος γίνεται έπειτα από ραντεβού και στο σημείο που διευκολύνει και τα δύο μέρη (αγοραστή και πωλητή). Το ραντεβού μπορεί να κλειστεί εύκολα μέσω της σελίδας www.spotmechanic.gr ή τηλεφωνικά στο 2117800708. Η διαδικασία διαρκεί μία ώρα και γίνονται 4 διαφορετικού τύπου έλεγχοι: οπτική γνωμάτευση, έλεγχος μέσω εξειδικευμένου εξοπλισμού, έλεγχος πατώματος και test drive. Έτσι λύνεται και το γνωστό πρόβλημα: μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε εμπόρους που δεν επιτρέπουν να μετακινηθεί το όχημα από τον χώρο τους. Τόσο απλά!

Advertisement

Η υπηρεσία σου δίνει δύο σημαντικές επιλογές: Πρώτον, μπορείς να πάρεις μαζί σου έναν έμπειρο και αξιόπιστο μηχανικό για να δει το όχημα που σε ενδιαφέρει όπου κι αν είναι. Δεύτερον, μπορείς ακόμα κι αν μένεις εκτός Αθηνών να “δεις” ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που βρίσκεται στην Αθήνα. Μέσω της γραπτής αναφοράς τους και των φωτογραφιών θα έχεις μια πλήρη εικόνα του οχήματος!

sportmechanic-adv2-640

Αυτό που μας είπαν στην Spotmechanic και μας έμεινε: “Η αγορά του μεταχειρισμένου στην Ελλάδα είναι θολή. Διάφοροι πουλάνε τα χειρότερα αυτοκίνητα λέγοντας σου χαμογελαστά ότι είναι σε άψογη κατάσταση. Μερικοί μας έχουν διώξει στη μέση του ελέγχου και όλως τυχαίως τα αυτοκίνητά τους είχαν σοβαρά θέματα. Έχουμε ήδη βοηθήσει περίπου 1500 άτομα να κάνουν την επιλογή τους και μας αξιολογούν με άριστα. Αυτό για εμάς είναι απόδειξη ότι είμαστε στο σωστό δρόμο”.

Advertisement

Τελικά ο φίλος που αρχικά μας ρώτησε για την Spotmechanic, τους χρησιμοποίησε. Η δική του αξιολόγηση ήταν και αυτή, άριστα!

Μάθε περισσότερα στο: www.spotmechanic.gr
τηλεφωνικά στο: 211 7800 708
στο Facebook: https://www.facebook.com/Spotmechanic