Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Mercedes-Benz Vito Tourer Dark Edition με WiFi!

Ελλάδα 14:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-Benz Vito Tourer Dark Edition με WiFi!

ΑΓΟΡΑ

Mercedes-Benz Vito Tourer Dark Edition με WiFi!

ΑΓΟΡΑ

To Vito Tourer Dark Edition είναι ένα επαγγελματικό όχημα ειδικών αποστολών και απαιτήσεων και η Mercedes-Benz το προσφέρει πλέον με ένα άνευ οικονομικής επιβάρυνσης ατου!

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για το σύστημα σύστημα In-Car WiFi, το οποίο έχει δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης έως και 8 συσκευών! Με δωρεάν την προπληρωμένη mobile internet SIM card 60GB, ταχύτατη σύνδεση στο internet που αγγίζει τα 150 Mbps και τη δυνατότητα 8 ταυτόχρονων συνδέσεων με dual band WiFi 2.4 & 5 GHZ, το Vito Tourer Dark Edition μετατρέπεται σε WiFi Hotspot προσφέροντας απρόσκοπτο και ταχύτατο Online surfing στους επιβάτες!

H ειδική έκδοση Dark Edition προσδίδει στο ήδη εντυπωσιακό Vito Tourer ακόμη περισσότερη πολυτέλεια και άνεση, ενσωματώνοντας στη βασική του έκδοση ένα πλούσιο σύνολο προαιρετικού εξοπλισμού αξίας 4.880€. Ο υποψήφιος αγοραστής έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το Dark Edition της επιλογής του σε ένα από τα τρία (3) μεταλλικά χρώματα: Μαύρο του οψιδιανού, μπλε του καβανσίτη ή γκρι της πέτρας. Επιπλέον, στη βασική του έκδοση διαθέτει επένδυση τροχών, προφυλακτήρες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και καθίσματα επενδυμένα με μαύρο leatherette. Τα καθίσματα επιβατών έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν εύκολα προσανατολισμό ανάλογα με τις ανάγκες διαρρύθμισης.

Ταυτόχρονα, η απόκτηση του νέου Vito Tourer Dark Edition γίνεται ακόμα πιο ι προσιτή με τα ακόλουθα προνόμια:

Advertisement
Advertisement

– Ανταγωνιστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης με χαμηλή προκαταβολή και δυνατότητα αποπληρωμής έως και 84 μήνες.

– Ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης με δυνατότητα μηδενικών δόσεων κεφαλαίου, τους μήνες με χαμηλή επιχειρηματική δραστηριότητα, αποκλειστικά για εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

– Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης έως και 3 χρόνια.

Advertisement

Vito-Tourer-Dark-b640