Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Με όφελος έως 6.460 ευρώ οι νέες Limited εκδόσεις Audi

Ελλάδα 7:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με όφελος έως 6.460 ευρώ οι νέες Limited εκδόσεις Audi

ΑΓΟΡΑ

Με όφελος έως 6.460 ευρώ οι νέες Limited εκδόσεις Audi

ΑΓΟΡΑ

Η Audi παρουσιάζει τις νέες ειδικές εκδόσεις Limited για τα A1, A3, A4, Q2 και Q3, που ξεχωρίζουν με τα εξοπλιστικά τους στοιχεία, ενώ παράλληλα προσφέρονται και σε άκρως συμφέρουσες τιμές. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας με το Audi A1 Sportback Admired Style Limited, η νέα έκδοση διατίθεται είτε με τον 1.0 TFSI κινητήρα βενζίνης είτε με τον 1.6 TDI πετρελαιοκινητήρα. Διαθέτει μεταξύ άλλων μαύρες ματ ζάντες, μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα με το πακέτο S Line, sport τιμόνι, ηχοσύστημα MMI Radio, καθώς και πολλά άλλα στοιχεία εξοπλισμού. Το κόστος ξεκινά από τα 20.990 ευρώ και το όφελος αγγίζει τα 4.990 ευρώ.

Στην περίπτωση του A1 Sportback Active Style Limited, εδώ υπάρχουν λεπτομέρειες σε κόκκινο ή λευκό, με ζάντες 17 ιντσών και πολλά επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού στο εσωτερικό. Η έκδοση διατίθεται μόνο με τον 1.0 TFSI κινητήρα βενζίνης και οι τιμές ξεκινούν από τα 20.740 ευρώ (όφελος 1.200 ευρώ).

Με πολλά έξτρα, ζάντες 18 ίντσων και μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα διατίθεται το Audi A3 Sportback S-Line Black Edition, το οποίο συνδυάζεται αποκλειστικά με τον κινητήρα βενζίνης 1.5 TFSI των 150 ίππων, που διαθέτει τεχνολογία απενεργοποίησης των κυλίνδρων. Το μοντέλο προσφέρεται σε Sportback ή Sedan αμάξωμα, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο και η τιμή εκκίνησής του είναι 31.080 ευρώ (όφελος έως 6.460 ευρώ.).

Advertisement
Advertisement

Όφελος που αγγίζει τα 6.300 ευρώ και προτεινόμενη τιμή λιανικής 37.597 ευρώ έχει το νέο Audi A3 Sportback S-Line Black Edition, που περιλαμβάνει εκτός των άλλων ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, επενδύσεις καθισμάτων σε δέρμα/leatherette, αναδιπλούμενη/διαιρούμενη πλάτη πίσω καθίσματος και μεταλλικό χρώμα.

Στο νέο Audi Q2 ξεχωρίζουν οι εκδόσεις Active και Active Plus Limited, που διατίθενται για περιορισμένο αριθμό οχημάτων και διαθέτουν ζάντες Audi Sport σε ματ Titanium, πακέτο Connectivity και εξοπλισμού Comfort (εμπρός υποβραχιόνιο, αυτόματος κλιματισμός), λευκό χρώμα Ibis και ρυθμιζόμενους/θερμαινόμενους καθρέπτες. Το Q2 Active Plus περιλαμβάνει επιπλέον sport εμπρός καθίσματα και επενδύσεις σε συνδυασμό δέρμα/leatherette.

Τέλος ξεχωρίζει και το νέο Audi Q3 Competition Limited Edition, με τον 1.4 TFSI κινητήρα βενζίνης των 150 ίππων και 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει S line εξωτερικό πακέτο, μαύρες ζάντες 19 ιντσών, μαύρο γυαλιστερό διακοσμητικό πακέτο Audi exclusive, Sport ανάρτηση S Line και πολλά άλλα έξτρα στο εσωτερικό. Η προτεινόμενη λιανική τιμή της έκδοσης αυτής είναι 36.722 ευρώ.

Advertisement

AUDI A1 ADMIRED STYLE LIMITED EDITION_2