ΑΓΟΡΑ

Με νέο diesel 1.6 lt το Mokka

Ελλάδα 9:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με νέο diesel 1.6 lt το Mokka

ΑΓΟΡΑ

Με νέο diesel 1.6 lt το Mokka

ΑΓΟΡΑ

Η Opel εξοπλίζει και στη χώρα μας το Opel Mokka με τον νέο 1600άρη diesel κινητήρα της που αντικαθιστά τον αντίστοιχο 1.7 lt. Μάλιστα, ανακοίνωσε και τις τιμές απόκτησής του.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο CDTI ecoFLEX προσφέρει 136 PS στις 3.500-4000 rpm και διατίθεται σε τρεις εκδόσεις. Με την κίνηση στον εμπρός άξονα όπου υπάρχει επιλογή μηχανικού κιβωτίου με σύστημα start & stop και αυτόματου κιβωτίου καθώς και την κίνηση σε όλους τους τροχούς – εκεί αποκλειστικά με μηχανικό 6άρι κιβώτιο. Παράλληλα, θα υπάρχουν και δύο επίπεδα εξοπλισμού: Edition και Cosmo.

Όσο για το… διά ταύτα, η βασική έκδοση 1.6 lt FWD Manual με επίπεδο εξοπλισμού Edition, κοστίζει 23.600 ευρώ (22.170 ευρώ με το όφελος απόσυρσης). Αντίστοιχα με το αυτόματο κιβώτιο εφαλτήριο έχουμε τα 23.970 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης ενώ η ίδια τιμή ισχύει και για την τετρακίνητη έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τα επίπεδα εξοπλισμού, το βασικό Edition περιλαμβάνει δερμάτινο τιμόνι, χρωμιωμένες εσωτερικές χειρολαβές, σπορ χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, ράγες οροφής, ανθρακί προστατευτικά αμαξώματος, χειρολαβές θυρών στο χρώμα του αμαξώματος, χρωμιωμένη χειρολαβή πόρτας χώρου αποσκευών, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, προβολείς ομίχλης, ISOFIX, ηχοσύστημα CD600 IntelliLink με 6 ηχεία, έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών, Bluetooth, USB και χειριστήρια στο τιμόνι, cruise control, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους/θερμαινόμενους καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος, αερόσακους οδηγού-συνοδηγού-πλευρικούς-οροφής, σύστημα υποβοήθησης πέδησης, συναγερμό, ESP για τις προσθιοκίνητες εκδόσεις και ESP με HAS (βοήθημα εκκίνησης σε ανηφόρα) και HDC (σύστημα ελέγχου κατάβασης σε απότομη κατηφόρα) για τις τετρακίνητες.

Σύντομα οι συντάκτες του NewsAuto.gr θα έχουν το Opel Mokka με τον νέο diesel κινητήρα στα χέρια τους για τις ανάλογες δοκιμές.
Διαβάστε ΕΔΩ, τη δοκιμή μακρά διάρκειας του Mokka με τον βενζίνης 1.4lt κινητήρα