Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Leasing επαγγελματικών οχημάτων

Ελλάδα 14:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Leasing επαγγελματικών οχημάτων

Fleet Cars

Leasing επαγγελματικών οχημάτων

Fleet Cars

Ο Covid-19 άλλαξε πολλά πράγματα στην καθημερινότητά μας. Ένα από αυτά είναι η διανομή προϊόντων στους καταναλωτές. Την λύση για αυτό φαίνεται να δίνει το leasing επαγγελματικών οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

 

Λένε πως το σημαντικό στο εμπόριο και στις επιχειρήσεις είναι να βλέπουμε τις ευκαιρίες, που δημιουργούνται μέσα από μία κρίση. Η πανδημία του κορωνοϊού μας περιόρισε στα σπίτια μας και ανάγκασε κάποιους επαγγελματίες να αλλάξουν (ή καλύτερα να προσαρμόσουν) την παροχή υπηρεσιών, ως προς τους πελάτες τους. Με την ανάγκη να #μενουμεσπιτι δημιουργήθηκε η υποχρέωση για άμεση διανομή και μεταφορά των προϊόντων από μικρές και μεγάλες εταιρίες στους καταναλωτές. Έτσι «γεννήθηκε» η ευκαιρία για το leasing επαγγελματικών οχημάτων. Οι online πωλήσεις εκτοξεύτηκαν και ο «χάρτης» της εξυπηρέτησης-διανομής άλλαξε.

Advertisement
Advertisement

Οι εταιρίες που θα δημιουργήσουν άμεσα το δικό τους ανεξάρτητο κανάλι διανομής, επενδύοντας έτσι στην ταχύτητα και τη συνέπεια των παροχών τους, θα είναι αυτές που θα κερδίσουν και το μεγαλύτερο μερίδιο του νέου τρόπου λειτουργίας της αγοράς. Υπάρχουν νέα δεδομένα στην διανομή προϊόντων είτε πρόκειται για υπηρεσία απ’ευθείας από τα καταστήματα, είτε για τις εταιρίες courier, οι οποίες πρέπει να αυξήσουν το στόλο τους ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα νέα δεδομένα. Εμείς στο newsauto.gr , σκεφτήκαμε να φτιάξουμε ένα αφιέρωμα, στο οποίο σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες προτάσεις leasing επαγγελματικών οχημάτων (μακροχρόνιας και βραχυχρόνιας μίσθωσης) δίνοντάς σας  άμεσες λύσεις στην ανάπτυξη του δικού σας στόλου αυτοκινήτων διανομής.

Advertisement

adVANtage της Autohellas-Hertz

H υπηρεσία adVANtage,  της Autohellas Hertz σας προσφέρει τη δυνατότητα να μισθώσετε το Van που εσείς θέλετε  για 3 έως 6 χρόνια. Παράλληλα, σας βοηθά στην καλύτερη οργάνωση της εταιρείας σας εξασφαλίζοντας σας πλεονεκτήματα όπως: Κεφαλαιακή διαθεσιμότητα, Διαχείριση και Φροντίδα του εταιρικού σας στόλου και αυτοκίνητο  αντικατάστασης σε περίπτωση ακινητοποίησης του μισθωμένου οχήματος . Επίσης η υπηρεσία  adVANtage  αναλαμβάνει την μετασκευή του επαγγελματικού αυτοκινήτου βάσει των αναγκών σας και την διεκπεραίωση των απαιτούμενων διαδικασιών για την έκδοση των εγγράφων της μετασκευής (π.χ. τεχνικός έλεγχος), εξασφαλίζοντας σας χρόνο και ευελιξία.

Advertisement

Με ένα κλικ εδώ μπορείτε να  επιλέξετε το δικό σας όχημα από τον στόλο της εταιρίας    και επιπλέον μπορείτε να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο του εταιρικού σας στόλου όπου κι αν βρίσκεστε, με αναλυτική ενημέρωση για τα επαγγελματικά σας αυτοκίνητα, τα στοιχεία των οδηγών και τη διαχείρισή τους καθώς και την πορεία της παραγγελία σας για την παράδοση του νέου οχήματος.

 

Advertisement

Avis Leasing

Για κάθε επαγγελματία, είναι σημαντική υπόθεση η σωστή επιλογή και διαχείριση του επαγγελματικού αυτοκινήτου και για το λόγο αυτό στην Avis δημιουργούν προγράμματα και υπηρεσίες που θα εξοικονομήσουν χρήμα, χρόνο και ενέργεια, στους πελάτες τους. Mε το Avis Leasing, μπορείτε να συνδυάσετε όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης του επαγγελματικού αυτοκινήτου με σημαντικά οικονομικά οφέλη, ενώ ταυτόχρονα να απαλλαγείτε από το άγχος και τις απρόβλεπτες συνέπειες της ιδιοκτησίας του.

Εδώ μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τις καλύτερες προσφορές για όλους τους τύπους των επαγγελματικών οχημάτων, ενώ μπορείτε διαμορφώσετε το όχημα που θέλετε, όπως ακριβώς το θέλετε, βάσει του δικού σας budget και των δικών σας αναγκών. Παράλληλα, μπορείτε να παρακολουθείτε σε real time την πορεία του αυτοκινήτου, από την αναλυτική προσφορά έως και την τελική παράδοση του αυτοκινήτου σε εσάς. Όλα μέσα από την πλατφόρμα του myavis.gr

Instacar

Δεν είναι Leasing είναι… instacar. Είναι η ευέλικτη μορφή χρήσης αυτοκινήτου επιβατικού ή επαγγελματικού,  για όσο διάστημα επιθυμείτε (από 3 έως 48 μήνες) χωρίς δέσμευση κλειστού συμβολαίου καθώς η σύμβαση είναι αορίστου χρόνου. Ο στόλος της instacar αποτελείται αποκλειστικά από οχήματα των επίσημων εισαγωγέων και αντιπροσωπειών από όλη την Ελλάδα, όπως η Peugeot Συγγελίδης, η Καρέντα ΑΕ, η Citroen Hellas, η Ιωαννίδης ΑΕ,  η PeugeotBesikos, η Θεοχαράκης ΑΕ κ.α

Δεν δίνετε προκαταβολή για την αξία του αυτοκινήτου όπως συνηθίζεται στο παραδοσιακό leasing, μόνο ένα ποσό εγγραφής στην υπηρεσία. Επίσης ο πελάτης μπορεί να αναβαθμίσει το αυτοκίνητο όποτε επιθυμεί σε επιβατικό ή άλλο επαγγελματικό. Όμως το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι πως το αυτοκίνητο μπορεί να δοθεί με οδηγό ή χωρίς, απαλλάσσοντας τις μικρές επιχειρήσεις από την έξτρα απασχόληση κάποιου υπαλλήλου της στην θέση αυτή.

Η διαδικασία είναι απλή: Επιλέγετε το αυτοκίνητο που θέλετε, από εδώ λαμβάνετε online προσφορά σε 1′, ανεβάζετε στην πλατφόρμα τα τυπικά δικαιολογητικά και η εταιρία πραγματοποιεί ένα τυπικό οικονομικό έλεγχο εντός 24 ωρών χωρίς την εμπλοκή τραπεζών και εφόσον εγκριθεί το αίτημα σας και καταβάλετε το instastart μπορείτε να παραλάβετε το όχημά σας σε 2 έως 10 ημέρες.

Οι παροχές της instacar περιλαμβάνουν την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, όλα τα service, αλλαγή ελαστικών, παροχή μικτής ασφάλειας και οποιαδήποτε άλλα έξοδα έχουν σχέση με το αυτοκίνητο, εκτός των καυσίμων.