Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Οι καταναλωτές αξιολογούν τα ελαστικά της Michelin

Ελλάδα 4:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι καταναλωτές αξιολογούν τα ελαστικά της Michelin

ΑΓΟΡΑ

Οι καταναλωτές αξιολογούν τα ελαστικά της Michelin

ΑΓΟΡΑ

Μία νέα υπηρεσία πρόσθεσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η Michelin και αυτή αφορά στη γνώμη των καταναλωτών!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ψάχνετε το κατάλληλο ελαστικό για το αυτοκίνητό σας; Αρωγοί στην απόφαση σας θα είναι πλέον τα μέλη της κοινότητας χρηστών του Michelin.gr, αφού στη νέα ενότητα επισκόπησης κάθε ελαστικού, θα παραθέτονται οι απόψεις όλων όσοι έχουν ήδη δοκιμάσει το συγκεκριμένο τύπο ελαστικού.

Για κάθε ελαστικό για επιβατικά οχήματα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν:

Advertisement
Advertisement

– Συνολική βαθμολογία
– Αξιολόγηση των διαφορετικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων
– Σχόλια καταναλωτών που έχουν χρησιμοποιήσει το ελαστικό αυτό.

Τα κριτήρια βάσει των οποίων η γαλλική εταιρεία καλεί τους πελάτες της να ψηφίσουν, είναι: πρόσφυση στο στεγνό και φρενάρισμα, πρόσφυση στο βρεγμένο και φρενάρισμα, διάρκεια ζωής, οικονομία καυσίμου, άνεση και επίπεδα θορύβου, ενώ τους καλεί και να γράψουν τις εμπειρίες τους με τα ελαστικά της.

Advertisement

«H ενότητα με τις αξιολογήσεις και τα σχόλια για τα ελαστικά, αντικατοπτρίζουν την αξία που έχει για μας η γνώμη των καταναλωτών, και ευθυγραμμίζεται με την φιλοσοφία μας ότι πουλάμε επιδόσεις και όχι λάστιχα. Ενώ θα ήταν ευκολότερο να προωθήσουμε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό  για τα ελαστικά μας, στη Michelin προσφέρουμε το maximum όλων των επιδόσεων ταυτόχρονα, χωρίς συμβιβασμό σε καμία, από τις βασικές για τους καταναλωτές, ιδιότητα: την ασφάλεια, την διάρκεια ζωής ελαστικού και την οικονομία καυσίμου. Αυτό είναι που ονομάζουμε MICHELIN Total Performance», εξηγεί ο Remi Paupert, Περιφερειακός Διευθυντής Marketing για τη Michelin Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης.