Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Happy Days από τη Fiat

Ελλάδα 11:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Happy Days από τη Fiat

ΑΓΟΡΑ

Happy Days από τη Fiat

ΑΓΟΡΑ

Θα έχετε δει μάλλον το τηλεοπτικό σποτ της Fiat με μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Happy» του Pharrell Williams. Η Fiat λανσάρει ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τα μοντέλα της. Από τον Μάιο και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν το Fiat της επιλογής τους, πληρώνοντας κατά την αγορά μόνο το 50% της τιμής του αυτοκινήτου. Το υπόλοιπο 50% μπορεί να αποπληρωθεί το 2016!

Advertisement
Advertisement

Με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Fiat Happy Days, μπορεί π.χ. κάποιος να αγοράσει το  Panda Diesel 1.3 75 PS με τον πλούσιο εξοπλισμό της έκδοσης Lounge καταβάλλοντας κατά την αγορά  5.900 ευρώ. Για το 5θυρο Punto 1.3 85 PS της έκδοσης Lounge, το ποσό είναι 6.700 ευρώ. Η αποπληρωμή του υπολοίπου ποσού το 2016 γίνεται μετρητοίς.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο www.fiat.gr. Η χρηματοδότηση προσφέρεται μέσω της FGA Bank, στο επίσημο δίκτυο διανομής Fiat που συμμετέχει στην ενέργεια. Δεν περιλαμβάνονται έξοδα φακέλου, ταξινόμησης και ασφάλισης.

Advertisement
Advertisement