Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

H Ford στην Athens Flying Week (+vid)

Ελλάδα 3:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Ford στην Athens Flying Week (+vid)

ΑΓΟΡΑ

H Ford στην Athens Flying Week (+vid)

ΑΓΟΡΑ

Λίγες ημέρες μετά το επίσημο λανσάρισμά του στο Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, το νέο Ford Focus «απογειώθηκε» συνοδεύοντας τα μαχητικά αεροσκάφη και τα αεροπλάνα επιδείξεων που συμμετείχαν στην εντυπωσιακή εκδήλωση Athens Flying Week, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.

Advertisement
Advertisement

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στις 22-23/9, 60.000 θεατές έζησαν μία μοναδική εμπειρία στο αρτιότερο Airshow της Ανατολικής Ευρώπης, το οποίο διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά στη χώρα μας, με τη συμμετοχή μαχητικών αεροσκαφών που ανήκουν στην Ελληνική, Βελγική, Ελβετική, Ισπανική, Γαλλική, Αμερικάνικη, Ιταλική και Πολωνική Πολεμική Αεροπορία.

Την παράσταση έκλεψαν φυσικά οι πιλότοι της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, με τα μαχητικά F-16, Mirage 2000 και F4 Phantom να εκτελούν θεαματικούς ελιγμούς πολλών G, αλλά και τα ελικόπτερα Sikorski S-70 Aegean Hawk του Πολεμικού Ναυτικού και τα Apache AH64, Chinook CH-47 και Huey UH-1 της Αεροπορίας Στρατού που εντυπωσίασαν με την επιβλητική τους παρουσία.

Δίπλα στο νέο Ford Focus, το Ford Ranger, φρόντιζε για την μεταφορά των επίλεκτων δυνάμεων του στρατού και των αλεξιπτωτιστών που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Advertisement
Advertisement