Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

H BMW X3 πάει αποστολή στον… Άρη!

Ελλάδα 17:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H BMW X3 πάει αποστολή στον… Άρη!

ΑΓΟΡΑ

H BMW X3 πάει αποστολή στον… Άρη!

ΑΓΟΡΑ

Η νέα BMW X3 θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, λίγο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της που πραγματοποιήθηκε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ) και το λανσάρισμά της θα έρθει με εκτενή διαφημιστική καμπάνια που θα τιτλοφορείται «Σε Αποστολή – On a Mission».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Από τα αξιοσημείωτα της καμπάνιας θα είναι ένα τηλεοπτικό σποτ με αθλητές extreme sports και ένα εικονικό test drive 360° στον πλανήτη Άρη. Θέλοντας να τονίσει τις off road δυνατότητες του νέου της SUV και ακολουθώντας τα δόγματα «τολμώ εκτός της πεπατημένης» και «ανακαλύπτω νέους ορίζοντες».

Αυτό το εναλλακτικό test drive θα αποτελεί και το αποκορύφωμα της καμπάνιας επικοινωνίας για το εν λόγω μοντέλο. Όπως χαρακτηριστικά λένε οι Βαυαροί «…θεαματικές εικόνες και διεγερτικοί ήχοι μεταμορφώνουν το ταξίδι στον Άρη σε μία διαδραστική εμπειρία. Κατά τη διάρκεια του εικονικού ταξιδιού σε ένα ατμοσφαιρικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο του πλανήτη – που θυμίζει Χολιγουντιανή ταινία – διαφορετικά χαρακτηριστικά της BMW X3 αναδεικνύονται μέσω του “BMW Personal Co-Pilot”».

Advertisement
Advertisement

Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν της εμπειρία των 360° σε συνήθη smartphone της αγοράς, μέσω YouTube ή χρησιμοποιώντας VR γυαλιά, ενώ το συγκεκριμένο σποτ θα ενσωματωθεί και στα διαδικτυακά κανάλια της μάρκας BMW. Η αποστολή στον Άρη θα προβάλλεται επίσης στα καταστήματα επίλεκτων εμπόρων και υποκαταστήματα BMW ενώ θα ενσωματωθεί και στις εκδηλώσεις και επικοινωνίες της μάρκας και με τη βοήθεια του Google Cardboard.

Περιμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον…