Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Εξοπλισμός Αναβάτη BMW Motorrad 2019

Ελλάδα 11:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εξοπλισμός Αναβάτη BMW Motorrad 2019

ΑΓΟΡΑ

Εξοπλισμός Αναβάτη BMW Motorrad 2019

ΑΓΟΡΑ

Ο εξοπλισμός αναβάτη της BMW Motorrad για τη σεζόν του 2019 χαρακτηρίζεται από κορυφαία ποιότητα υλικών και κατασκευής. Ξεχωρίζουν: Η μονοκόμματη σπορ φόρμα ProRace, το κράνος Bowler, το παντελόνι Rider και οι μπότες Flow.

Advertisement
Advertisement

Στην κορυφή της σειράς ένδυσης για τις μοτοσυκλέτες της BMW (BMW Motorrad) βρίσκεται η μονοκόμματη σπορ φόρμα ProRace. Η συγκεκριμένη φόρμα ράβεται στα μέτρα του αναβάτη που έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από μία πλούσια γκάμα custom στοιχείων εξοπλισμού σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, με τη βοήθεια του online διαμορφωτή. Η φόρμα συνδυάζεται με τις μπότες και τα γάντια ProRace. Από την άλλη, η ολοκαίνουργια φόρμα Roadster έχει σχεδιαστεί σαν ένα ολοκληρωμένο στοιχείο εξοπλισμού για σπορ οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες σε όρθια θέση οδήγησης.

Το κράνος Bowler διακρίνεται για την εξαιρετικά αεροδυναμική του εμφάνιση. Η προσοχή που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια και αντανακλά την υψηλή ποιότητα κατασκευής του, ενώ προσφέρει και κορυφαία άνεση. Συνδυάζεται μάλιστα ιδανικά με το limited-edition δερμάτινο τζάκετ Club Spezial. Κι εδώ, η ποιότητα ραφής και η προσοχή στην τελευταία λεπτομέρεια, όπως η ραμμένη limited-edition αρίθμηση στο γιακά του τζάκετ, είναι κορυφαίου επιπέδου. Όσο για το νέο σπορ τζάκετ RaceFlow ενδείκνυται για καλοκαιρινή χρήση. Διαθέτοντας μεγάλες επιφάνειες υλικού που αναπνέει, εξασφαλίζει τον τέλειο αερισμό για το σώμα και τα χέρια ακόμη και τις ζεστές ημέρες.

Advertisement
Advertisement

Το παντελόνι Rider είναι σχεδιασμένο σε outdoor στυλ και είναι ένα απόλυτα λειτουργικό στοιχείο εξοπλισμού που φοριέται άνετα από άντρες και γυναίκες, ενώ είναι φτιαγμένο για να ανταπεξέρχεται σε δυνατούς ανέμους και αντίξοες καιρικές συνθήκες. Εξαιρετικά πρακτικό είναι και το παντελόνι ClimaProtect. Είναι αδιάβροχο και φοριέται εύκολα πάνω από παντελόνι χάρη στα μεγάλα φερμουάρ στο πλάι, κάνοντας πιο άνετη τη ζωή στις καθημερινές μετακινήσεις από το σπίτι στη δουλειά.

Οι μπότες Flow πετυχαίνουν τον ιδανικό συνδυασμό στην περίπτωση αυτή. Οι πανάλαφρες χαμηλές μπότες έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται άνετα σε υψηλές θερμοκρασίες. Όπως και τα αθλητικά παπούτσια Dry, ταιριάζουν απόλυτα με τζιν και καλοκαιρινά τζάκετ μοτοσικλέτας.

Η γκάμα εξοπλισμού προστασίας έχει διευρυνθεί σημαντικά για τη σεζόν του 2019. Πέρα από το γιλέκο HighViz, τη ράχη που δένεται στο σώμα και τις προστατευτικές ζώνες Basic και Pro για τη μέση, αυτό που ξεχωρίζει είναι το γιλέκο Protector Vest που παρέχει προστασία για το θώρακα και την πλάτη.

Advertisement

BMWMotorradHelm

Στη νέα γκάμα Εξοπλισμού Αναβάτη της BMW Motorrad έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και στο στυλ. Αυτό ξεχωρίζει κυρίως στις νέες συλλογές Style που υπακούν στο σλόγκαν “Unique Bavarian Engineering” και περιλαμβάνουν δερμάτινα προϊόντα lifestyle καθώς και τη συλλογή Motorsport. Τα δημοφιλή τζάκετ AirShell, Club Leather και DownTown είναι επίσης διαθέσιμα, όπως και τα γάντια Rockster που κυκλοφορούν σε νέα χρώματα.

Advertisement

BMWMotorradSneaker