Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Ετήσιο Συνέδριο Διανομέων για την FCA Greece

Ελλάδα 12:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετήσιο Συνέδριο Διανομέων για την FCA Greece

ΑΓΟΡΑ

Ετήσιο Συνέδριο Διανομέων για την FCA Greece

ΑΓΟΡΑ

Με κεντρικό μήνυμα «ΜΑΖΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Ετήσιο Συνέδριο Διανομέων της FCA Greece.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φουζας

Η θεματολογία του Συνεδρίου περιελάμβανε τον απολογισμό του 2016 και τους στόχους για το 2017 από πλευράς Όγκου Πωλήσεων και Οικονομικής Βελτίωσης στο Δίκτυο Διανομέων του Ομίλου Fiat, καθώς και την παρουσίαση της νέας επικοινωνιακής στρατηγικής της κάθε μάρκας (Fiat, Alfa Romeo, Abarth & Fiat Professional). Παράλληλα, έγινε εκτενής αναφορά στα νέα μοντέλα αυτοκινήτων που θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη της εταιρείας κατά τη διάρκεια του 2017.

Χαρακτηριστικές, τόσο για το γενικότερο μήνυμα του Συνεδρίου, όσο και για τα νέα μοντέλα, ήταν οι δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της FCAG κ. Paulo Carelli: «Καταφέραμε να ξεπεράσουμε την κρίση στην Ελληνική αγορά και είμαστε περήφανοι για αυτό. Απευθυνόμαστε στους παραδοσιακούς πελάτες της Fiat αλλά και σε ένα νέο προφίλ πελατών χάρη στα νέα μοντέλα όπως το 500X. Για να επιτευχθούν οι στόχοι μας πρέπει να πιστέψουμε σε αυτούς και να δράσουμε συνολικά. ΜΑΖΙ, σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή, θα προσδώσουμε προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας και τον Όμιλο».

Advertisement
Advertisement

Μεταξύ άλλων, ο κ. Carelli αναφέρθηκε και στην ανάπτυξη του Ομίλου της FCA σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, στην Ευρώπη η FCA σημείωσε αύξηση πωλήσεων 15%, τη διπλάσια συγκριτικά με τον μέσο όρο της ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας, 7%. Στην Ελλάδα, τα στοιχεία είναι εξίσου εντυπωσιακά, όπου η αύξηση άγγιξε σχεδόν το +40% σε μια αγορά που σημείωσε πρόοδο +4%, φέροντας την FCA 1η σε αύξηση πωλήσεων στην Ελλάδα για το 2016.  Εξίσου σημαντικό είναι ότι σε επίπεδο απόλυτων αριθμών συγκριτικά με το 2015 πουλήθηκαν από την FCA 1.500 παραπάνω μοντέλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος από τη συμμετοχή σε μια τόσο ωραία προσπάθεια.

Advertisement

 

 

Advertisement