Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Δωρεάν 5ετής εγγύηση Citroen

Ελλάδα 3:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δωρεάν 5ετής εγγύηση Citroen

ΑΓΟΡΑ

Δωρεάν 5ετής εγγύηση Citroen

ΑΓΟΡΑ

Ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα λανσάρει η ελληνική αντιπροσωπεία για τα αυτοκίνητα της Citroen και της πολυτελούς γκάμας DS. Ονομάζεται #CitroenMakeMyDay! και προσφέρει συνολικό όφελος έως 5.100 ευρώ. Περιλαμβάνει 5 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση, Δωρεάν Ασφάλιση Αυτοκινήτου και έκπτωση Green Bonus Citroen.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, προσφέρεται δωρεάν το πακέτο επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για τρία έτη και μέχρι 60.000 km συνολικά, με τους ίδιους ακριβώς όρους που ισχύουν για τα δύο πρώτα έτη εργοστασιακής εγγύησης. Η δωρεάν ασφάλιση του αυτοκινήτου είναι διάρκειας ενός χρόνου και περιλαμβάνει καλύψεις αστικής ευθύνης και θραύσης κρυστάλλων. Η έκπτωση Green Bonus Citroen εξαρτάται από το μοντέλο, την έκδοση και το επίπεδο εξοπλισμού.

Στα πλαίσια του λανσαρίσματος της νέας της καμπάνιας, η Citroen θα διοργανώσει μεγάλο διαγωνισμό στα Social Media με έπαθλο που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες! Ο διαγωνισμός #CitroenMakeMyDay θα αναδείξει ως νικητή το καλύτερο και πιο ευφάνταστο Video ή Φωτογραφία που θα ανέβει στην επίσημη σελίδα του Facebook της Citroen.

Για περισσότερες λεπτομέρειες του προγράμματος #CitroenMakeMyDay, προσφορές, δώρα αλλά και εκπλήξεις επισκεφθείτε το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Citroen (www.citroen.gr).

Advertisement
Advertisement