Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Citroen Aftersales Service: Ασφάλεια στις μετακινήσεις σας

Ελλάδα 19:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen Aftersales Service: Ασφάλεια στις μετακινήσεις σας

Car Gadget

Citroen Aftersales Service: Ασφάλεια στις μετακινήσεις σας

Car Gadget

Σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε, το After-Sales Service της Citroen, αναλαμβάνει δράση για να προστατεύσει την υγεία και την ασφάλεια σας και των αγαπημένων σας προσώπων.

Advertisement
Advertisement

Η πανδημία του Covid-19 έφερε νέα δεδομένα. Για την προστασία μας (και των συνανθρώπων μας) πρέπει να ακολουθούμε συγκεκριμένα πρωτόκολλα και οδηγίες, που μας έχουν δοθεί από τους ειδικούς.

Μαζί με εμάς εναρμονίζονται υπηρεσίες αλλά και εταιρίες, που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο. Η Citroen Ελλάς δεν αποτελεί εξαίρεση και σε ολόκληρο το δίκτυό της, έχει θεσπίσει μία πλήρη σειρά μέτρων ώστε να ενισχύσει τα πρωτόκολλα υγιεινής. Οι άνθρωποί της έχουν εκπαιδευτεί σε ότι αφορά την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής που προστατεύουν όλους μας.

Advertisement
Advertisement

Εφαρμόζουν αυστηρές μεθόδους εργασίας οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί από εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της υγείας. Χρησιμοποιούν προϊόντα που έχουν επιλεγεί από εμπειρογνώμονες τεχνικούς και από το χώρο της υγείας ώστε να εξασφαλίζουν πάντα την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών.

  • Οι παρακάτω ενέργειες απολύμανσης του αυτοκινήτου σας διασφαλίζουν την ιδανικό βαθμό της ποιοτικής εργασίας:
  • . Ειδικός εξοπλισμός ατομικής προστασίας των τεχνικών της
  • . Προετοιμασία αυτοκινήτου
  • . Καθαρισμός και απολύμανση του εσωτερικού σε 17 βήματα, με όλες τις πόρτες ανοιχτές
  • . Καθαρισμός και απολύμανση εξωτερικά του αυτοκινήτου0
  • . Αφαίρεση του εξοπλισμού προστασίας των τεχνικών.

Στην Citroen δημιούργησαν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απολύμανσης και ασφάλειας, το πακέτο Citroën Clean ’n Safe ,που περιλαμβάνει έναν έλεγχο ασφαλείας (με 20 σημεία ελέγχου), καθαρισμό του συστήματος κλιματισμού, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, απολύμανση εσωτερικά και εξωτερικά του αυτοκινήτου σας, μόνο με 50 ευρώ.