Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η Audi και η Ελληνική Προεδρία στην ΕΕ

Ελλάδα 21:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Audi και η Ελληνική Προεδρία στην ΕΕ

ΑΓΟΡΑ

Η Audi και η Ελληνική Προεδρία στην ΕΕ

ΑΓΟΡΑ

Τους λόγους για τους οποίους η Kosmocar – Audi ανέλαβε μεγάλος χορηγός της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014, ανέλυσαν τα στελέχη της εταιρείας σε συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο. Η συνέντευξη δόθηκε ατους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Αρχικά μίλησε ο κ. Δημήτρης Καραμήτσος – Τζιράς (Πληρεξούσιος Υπουργός Α΄ Επικεφαλής Γραφείου Ελληνικής Προεδρίας), ο οποίος αφού χαρακτήρισε την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα «θεσμικό καθήκον και ταυτόχρονα μια εθνική προσπάθεια για να ενισχυθεί η αξιοπιστία της χώρας ενόψει του σχεδίου για την έξοδο στις αγορές», στη συνέχεια ευχαρίστησε την Kosmocar – Audi και την Audi Financial Services για την ουσιαστική υποστήριξή τους.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο κ. Δημήτρης Καββούρης (Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Audi), προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η Kosmocar – Audi  ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση ενδιαφέροντος προσφοράς  χορηγιών που απηύθυνε στα τέλη Μαΐου 2013 το υπουργείο Εξωτερικών. Ο κ. Καββούρης έκανε ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, αναλύοντας σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν κι επηρέασαν την αγορά του αυτοκινήτου. Η Audi κατέκτησε την πρώτη θέση στην πολυτελή κατηγορία της ελληνικής αγοράς  και το 2013 – για 3η συνεχόμενη χρονιά – με 1.864 ταξινομήσεις αυτοκινήτων και μερίδιο αγοράς 3,2% παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα.

Για το 2014 είπε ότι θα είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά αλλά η Audi θα ενισχύσει τον στόλο των ήδη πολύ επιτυχημένων μοντέλων της με νέα, όπως το S1, το A3 cabriolet, τα οικολογικά g-Tron και e-Tron, το νέο Α8 καθώς και το νέο ΤΤ, στα οποία εφαρμόζονται  νέες καινοτόμες ιδέες και τεχνολογίες.

Advertisement
Advertisement

Με το πέρας της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση ειδικά για τους εκπροσώπους του Τύπου σε όλους τους χώρους του Ζαππείου οι οποίοι ανακαινίσθηκαν και διαμορφώθηκαν κατάλληλα για της ανάγκες κάλυψης της Ελληνικής Προεδρίας.