Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Άτοκα ή με έκπτωση τα Mitsubishi

Ελλάδα 8:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άτοκα ή με έκπτωση τα Mitsubishi

ΑΓΟΡΑ

Άτοκα ή με έκπτωση τα Mitsubishi

ΑΓΟΡΑ

Άτοκα χρηματοδοτικά προγράμματα, επιπλέον εξοπλισμός και το πρόγραμμα «Απόσυρση Χ 2» περιλαμβάνουν οι προωθητικές ενέργειες για τα μοντέλα της Mitsubishi Motors τον μήνα Απρίλιο 2019.

Advertisement
Advertisement

 

 

Advertisement
Advertisement

Με εκπτώσεις (για κάποια μοντέλα) και ένα νέο Άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα υποδέχεται την Άνοιξη η Mitsubishi. To άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «0-100’’» είναι μέσω της Alpha Bank και ισχύει για όλα τα επιβατικά μοντέλα της Mitsubishi Motors. Περιλαμβάνει: Επιτόκιο: 0%, μηνιαία δόση (η ελάχιστη 100 ευρώ) και έχει διάρκεια αποπληρωμής έως 60 μήνες για τα μοντέλα Space Star και ASX και έως 72 μήνες για το Eclipse Cross.

Σε περίπτωση που δεν επιλεχθεί το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ισχύει το παρακάτω ποσό έκπτωσης για τα ανωτέρω μοντέλα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ): Space Star 1.0lt (500 ευρώ), Space Star 1.2lt (700 ευρώ), ASX (700 ευρώ) και Eclipse Cross (800 ευρώ).

Advertisement

Για το Mitsubishi ASX ισχύει : Προσθήκη αξεσουάρ στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Inform 1.6lt. χωρίς κόστος για τον πελάτη, η οποία περιλαμβάνει: Σετ sport πεντάλ, διακοσμητικό αεραγωγών (βουρτσισμένο αλουμίνιο) και καθρέφτες χρωμίου.

Για το Mitsubishi L200 ισχύει το πρόγραμμα «ΑΠΟΣΥΡΣΗ Χ 2» με όφελος για τον πελάτη την διπλή ολική απαλλαγή από το Φόρο Τελών Ταξινόμησης. Αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης έχει όφελος ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξει από 3.229 ευρώ για την έκδοση 2.4 ΜΤ 4WD Invite μέχρι και 4.788 ευρώ με ΦΠΑ για την έκδοση 2.4 AΤ 4WD Instyle Plus.

Advertisement