Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Το πρόγραμμα after sales της Suzuki

Ελλάδα 10:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πρόγραμμα after sales της Suzuki

ΑΓΟΡΑ

Το πρόγραμμα after sales της Suzuki

ΑΓΟΡΑ

Δωρεάν ανανέωση της οδικής βοήθειας Suzuki Assistance προσφέρει στους πελάτες της η ελληνική αντιπροσωπεία της ιαπωνικής μάρκας. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. προσφέρει τη παραπάνω παροχή σε όλους τους κατόχους Suzuki, ανεξαρτήτως μοντέλου ή έτους πρώτης κυκλοφορίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε αν είστε ιδιοκτήτες οχήματος της συγκεκριμένης μάρκας, είναι να επικοινωνήσετε με έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Suzuki και να πραγματοποιήσετε ένα σέρβις. Αυτομάτως θα αποκτήσετε το δικαίωμα δωρεάν χρήσης των υπηρεσιών της Suzuki Assistance για ένα χρόνο!
για ένα έτος στις υπηρεσίες

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει: επί τόπου επισκευή από κινητό συνεργείο σε περίπτωση που είναι δυνατό και αν παραστεί ανάγκη, ρυμούλκηση του οχήματος σε προορισμό της επιλογής σας, έξοδα διανυκτέρευσης, μεταφορά στον τόπο μόνιμης κατοικίας, έξοδα μεταφοράς και επαναπατρισμού του οχήματος σε περίπτωση που βρίσκεστε στο εξωτερικό. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μάλιστα περιλαμβάνει και όχημα αντικατάστασης.

Παράλληλα, κάθε νέος κάτοχος Suzuki, εκτός από τα 3 έτη εργοστασιακής εγγύησης, μπορεί να απολαμβάνει χωρίς επιπλέον χρέωση, διετή επέκταση εγγύησης. Έτσι οι ιδιοκτήτες νέων μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας, εξασφαλίζονται από συνολικά 5 έτη γραπτής εγγύησης! Όσοι απέκτησαν το αυτοκίνητο τους μέσα στην προηγούμενη τριετία, έχουν τη δυνατότητα επέκτασης της εγγύησής τους κατά 2 έτη με πολύ χαμηλό κόστος.

Advertisement
Advertisement