Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα τα ελαστικά Heidenau

Ελλάδα 4:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα τα ελαστικά Heidenau

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα τα ελαστικά Heidenau

ΑΓΟΡΑ

Διαθέσιμα και στη χώρα μας είναι πλέον τα ελαστικά μοτοσυκλετών Heidenau. Πρόκειται για προϊόντα γερμανικής εταιρείας με παράδοση έξι δεκαετιών στο χώρο. Ιδρύθηκε το 1946 και για 6 χρόνια κατασκεύαζε διάφορα προϊόντα από φυσικό καουτσούκ.

Advertisement
Advertisement

Από το 1953 άρχισε να κατασκευάζει ελαστικά αυτοκινήτου υπό τον διακριτικό τίτλο Heidenau, παράλληλα ελαστικά και για ποδήλατα. Από το 1969 έως το 1994, το τμήμα κατασκευής ελαστικών αυτοκινήτου ενσωματώθηκε στην εταιρία ελαστικών Pneumant. Κατά την περίοδο αυτή η Heidenau κατασκεύαζε ελαστικά ιστορικών αυτοκινήτων, μοτοποδήλατων, σκούτερ και μοτοσικλέτας.

Το 1994, η εταιρεία μετονομάστηκε σε Heidenau GmbH & Co KG και έδωσε έμφαση στην παραγωγή ελαστικών για δίκυκλα και καρτ. Ξεκινώντας από 35 προϊόντα, σήμερα προσφέρει 550 τύπους ελαστικών για διαφορετικές εφαρμογές.

Η Heidenau Hellas αποτελεί το 41ο παρακλάδι της εταιρείας και στην Ελλάδα θα διαθέτει ελαστικά για κάθε είδους μοτοσικλέτα, καρτ, σκούτερ, motocross και enduro αλλά και ελαστικά για ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες λεπτού πάχους, για ξύλινες ή ζάντες με
ακτίνες.
[nggallery id=1208]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement