Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός της Carglass

Ελλάδα 4:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός της Carglass

ΑΓΟΡΑ

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός της Carglass

ΑΓΟΡΑ

Η Belron, μητρική εταιρία της Carglass, όπως κάθε 2 χρόνια έτσι και φέτος, διοργάνωσε το Διαγωνισμό “Best of Belron 2012” με σκοπό την ανάδειξη του καλύτερου τεχνίτη της χρονιάς. Φέτος την πρώτη θέση πήρε ο διαγωνιζόμενος της Αγγλίας Steve Marelli. Ένας από τους βασικότερους στόχους της εταιρείας είναι να παρακινήσει – με έπαθλο το μισθό ενός χρόνου- καθένα από τους  15.000 τεχνίτες της να φτάσει στο επίπεδο του νικητή, ώστε να λαμβάνει ο πελάτης σε κάθε περίπτωση το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο διαγωνισμός, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο Fira της Βαρκελώνης, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς η Belron πρωταγωνιστεί στον τομέα της επισκευής και της αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου παγκοσμίως.

Advertisement
Advertisement

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 29 τεχνίτες απ’ όλο τον κόσμο, ενώ τη χώρα μας εκπροσώπησε ο νικητής του ελληνικού διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2011 στο Κέντρο Διανομής της εταιρίας στην Μάνδρα, Αλέξανδρος Σακώφ από το κατάστημα Μοναστηρίου Θεσσαλονίκης. Η ελληνική ομάδα ταξίδεψε μαζί με συνεργάτες της Carglass από ασφαλιστικές εταιρίες, εταιρείες leasing – και εκπροσώπους του ελληνικού τύπου στη Βαρκελώνη, όπου είχαν την ευκαιρία εκτός απ’ το να παρακολουθήσουν και φυσικά να στηρίξουν τον Αλέξανδρο Σακώφ, να παρακολουθήσουν από κοντά την τεχνογνωσία και το συνολικό τρόπο εργασίας της Carglass.

Στα τέσσερα στάδια του Διαγωνισμού οι παρευρισκόμενοι – οι οποίοι αποτελούνταν από ασφαλιστικές εταιρίες όλων των χωρών, εταιρίες leasing και εργαζομένους του ομίλου – είδαν από κοντά τους τεχνίτες να επισκευάζουν παρμπρίζ, όπως επίσης και τη διαδικασία της αντικατάστασης εμπρόσθιων, πλαϊνών και οπίσθιων κρυστάλλων. Παράλληλα, δοκιμάστηκαν και στον τομέα της εξυπηρέτησης του πελάτη, αφού για την εταιρία και φυσικά για όλο τον όμιλο αυτό αποτελεί την αρχή και το τέλος σε μια εργασία.