Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Μercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.: Δεν αποχωρεί από την Ελλάδα η εταιρεία

Ελλάδα 13:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.: Δεν αποχωρεί από την Ελλάδα η εταιρεία

ΑΓΟΡΑ

Μercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.: Δεν αποχωρεί από την Ελλάδα η εταιρεία

ΑΓΟΡΑ

Η αντιπροσωπία της Mercedes-Benz απάντησε στο ρεπορτάζ του «ΘΕΜΑ on line», που είχε ως τίτλο «Αποχωρεί η Mercedes από την Ελλάδα;». Θυμίσουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κίνηση της εταιρείας να καταγγείλει τις συμβάσεις με όλους  τους διανομείς (ντίλερ) στην Ελλάδα, είναι  για πολλούς, ο προθάλαμος της αποχώρησης της επίσημης εταιρείας (του εργοστασίου δηλαδή) από τη χώρα. (διαβάστε εδώ).

Advertisement
Advertisement


Η απάντηση έχει της εταιρείας ως εξής:

«Η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1982, είναι 100% θυγατρική του Ομίλου Daimler AG και αποτελεί έκτοτε το Γενικό Διανομέα των επιβατηγών & επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz στη χώρα μας (εξαιρουμένων των οχημάτων στρατιωτικής χρήσης παντός τύπου), καθώς και των αυτοκινήτων smart από το 2000.
Από τότε μέχρι σήμερα η Mercedes-Benz Ελλάς, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών της, προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περισσότερους από 215.000 πελάτες με σεβασμό, εκτίμηση, αξιοπρέπεια και αφοσίωση, ευχαριστώντας τους για την προτίμησή τους.
Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, έχει πραγματοποιήσει στην Ελλάδα επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ και συνεχίζει δυναμικά, με την τοποθέτηση συγκροτήματος φωτοβολταΐκών ισχύος 302 kW στις εγκαταστάσεις της εντός του 2012.
Επιπλέον, η Mercedes-Benz Ελλάς, κατανοώντας τις προκλήσεις που επιβάλει η περαιτέρω ανάπτυξή της, επενδύει στην αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό του Δικτύου Διανομής της. Ο βασικός προσανατολισμός της αναδιάρθρωσης αυτής συνίσταται στη διαφοροποίηση του χάρτη των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων με ταυτόχρονη διατήρηση ενός εκτεταμένου Δικτύου παροχής υπηρεσιών μετά την πώληση.
Το νέο Δίκτυο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, έχει ως κύριους στόχους την αποδοτικότερη λειτουργία, την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση και την ανταπόκριση στις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις του πελάτη. Η αναδιοργάνωση αφορά στα εμπορικά σήματα Mercedes-Benz (επιβατηγά και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα) και smart ενώ δεν αφορά στα φορτηγά Mercedes-Benz, τα οποία διανέμονται απευθείας από τη Μercedes-Benz Ελλάς.
Είναι λοιπόν δεδομένο ότι η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. όχι μόνο δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα, αλλά θα συνεχίσει να επενδύει και να προσφέρει στους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες της πρωτοποριακά προϊόντα απαράμιλλης τεχνολογίας και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας.
Συνεπώς, το δημοσίευμά σας στο http://www.protothema.gr/car-and-speed, της 4ης Μαΐου 2012, σχετικά με αποχώρηση της εταιρείας από την Ελλάδα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Παρακαλούμε όπως αναρτήσετε την απάντησή μας στην ιστοσελίδα σας.»

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, CAR+SPEED

Advertisement
Advertisement