Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η Carglass και στα Ιωάννινα

Ελλάδα 21:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Carglass και στα Ιωάννινα

ΑΓΟΡΑ

Η Carglass και στα Ιωάννινα

ΑΓΟΡΑ

Σε μία ακόμη ελληνική πόλη έχει πλέον παρουσία η Carglass, αφού η εταιρεία επισκευής παρμπρίζ άνοιξε εταιρικό κατάστημα στα Ιωάννινα. Το κατάστημα λειτουργεί από τις 18 Ιουνίου στην οδό 21ης Φεβρουαρίου 169Β και σηματοδοτεί επιπλέον ενίσχυση στη συνεργασία της Carglass με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών και leasing εταιριών, αφού οι πελάτες τους και στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων θα επωφελούνται των υπηρεσιών της σε έναν ανανεωμένο και πλήρως λειτουργικό χώρο.

Advertisement
Advertisement

Η Carglass προσφέρει την αποκλειστική μέθοδο επισκευής παρμπρίζ με τη ρητίνη HPX3 αλλά και την τοποθέτηση γνήσιων κρυστάλλων ΟΕ. Εκτός από την 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο 211 1208137, τα καταστήματα στη Νέα Σμύρνη και στη λεωφόρο Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη λειτουργούν με εκτεταμένο ωράριο (8 πμ – 8:30 μμ τις καθημερινές και 8 πμ – 2 μμ τα Σάββατα). Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης με κινητές μονάδες στο χώρο του πελάτη  χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η Carglass είναι παρούσα στην ελληνική αγορά από τον Απρίλιο του 2001 και αποτελεί μέλος της πολυεθνικής εταιρείας Belron, διαθέτει πλέον 16 καταστήματα σε όλη τη χώρα, 15 κινητές μονάδες αλλά και  90 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες.