Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Επέκταση του δικτύου της Fiat

Ελλάδα 23:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επέκταση του δικτύου της Fiat

ΑΓΟΡΑ

Επέκταση του δικτύου της Fiat

ΑΓΟΡΑ

Η Fiat Group Automobiles Hella ανακοίνωσε την επέκταση του δικτύου διανομής της. Νέο μέλος της, είναι  το μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου διανομέων της Fiat Group Automobiles Hellas, η AUTOONE A.E. (μέλος του Ομίλου Συγγελίδη) που πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία του 2ου ολοκληρωμένου συγκροτήματός της στην Λ. Βουλιαγμένης 88-90 (Γλυφάδα) θα διανέμει πλέον, και από αυτό το σημείο, εκτός από την μάρκα Alfa Romeo και τις μάρκες Fiat, Fiat Professional προσφέροντας υπηρεσίες πωλήσεων οχημάτων και ανταλλακτικών καθώς και after sales για τις αντίστοιχες μάρκες .

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, η ελληνική αντιπροσωπεία της ιταλικής μάρκας, βρίσκεται σε διαδικασία υπογραφής νέων συμβάσεων με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομής, με ισχύ από 1η Φεβρουαρίου 2014, χωρίς χρονικό περιορισμό.

Ο Διευθύνων Συμβούλος της Fiat Group Automobiles Hellas, κ. Πάουλα καρέλι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η θυγατρική του ομίλου στα 22 χρόνια που έχει παρουσία στην Ελλάδα έχει καταγράψει εξαιρετικές επιδόσεις. Ο όμιλος Fiat έχει επενδύσει στην Ελλάδα και θα συνεχίσει να συμβάλλει ενεργά στην τόνωση της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου».

Το δίκτυο επίσημων διανομέων της Fiat Group Automobiles Hellas μετρά, όπως έχει σήμερα, 24 επίσημους διανομείς για τις μάρκες Fiat και Fiat Professional, 21 για την Alfa Romeo και 5 για την Abarth, καλύπτοντας των ιδιοκτητών οχημάτων της μάρκας.[nggallery id=2389]

Advertisement
Advertisement