Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Εκτός ΣΕΑΑ η GM Ελλάς

Ελλάδα 12:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός ΣΕΑΑ η GM Ελλάς

ΑΓΟΡΑ

Εκτός ΣΕΑΑ η GM Ελλάς

ΑΓΟΡΑ

Την αποχώρησή της από το Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) ανακοίνωσε η GM Ελλάς. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της εταιρείας, η οποία εισάγει στη χώρα μας τα αυτοκίνητα Opel, αιτία είναι η διαφωνία της με το Καταστατικό του ΣΕΑΑ που καθορίζει τη σχέση της οικονομικής συνεισφοράς με τον αριθμό των ψήφων στις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου.

Advertisement
Advertisement

Αναλυτικά η ανακοίνωση της GM Ελλάς ΑΕ:

«Με την παρούσα επικοινωνία μας δηλώνουμε ότι η GM Ελλάς ΑΕ δεν είναι πλέον μέλος του ΣΕΑΑ. Η αποχώρηση οφείλεται στη διαφωνία της εταιρίας  με το Καταστατικό του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, που αναφέρεται στην σχέση μεταξύ της οικονομικής συνεισφοράς των μελών (τακτική και έκτακτη εισφορά) και το αναλογούν δικαίωμα ψήφων που διέπουν την εκπροσώπηση των εταιριών στον Σύνδεσμο».

Η GM Ελλάς αντιδρούσε εδώ και πολλά χρόνια στον τρόπο εκλογής του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΑΑ, καθώς θεωρούσε ότι απέκλειε τη συμμετοχή σε αυτό των κατασκευαστών που εισάγουν τα αυτοκίνητά τους στη χώρα μας μέσω θυγατρικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Στις πρόσφατες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο ΣΕΑΑ, πρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Γεώργιος Βασιλάκης, με αντιπρόεδρο τον κ. Πολυχρόνη Συγγελίδη και γενικό γραμματέα τον κ. Αριστείδη Αραβανή.