Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Εκπτώσεις από τη Honda

Ελλάδα 21:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εκπτώσεις από τη Honda

ΑΓΟΡΑ

Εκπτώσεις από τη Honda

ΑΓΟΡΑ

Νέος μήνας, νέες προτάσεις από τις αυτοκινητοβιομηχανίες για να κάνετε δικό σας ένα από τα μοντέλα τους. Η Honda λοιπόν ανακοίνωσε μία σειρά προσφορών με επίκεντρο το Jazz. Σε ότι αφορά τη κανονική αλλά και την υβριδική του έκδοση (Jazz Hybrid), έχετε δύο επιλογές.

Advertisement
Advertisement

– Η πρώτη αφορά άμεσο όφελος της τάξης των  €1500
– Η άλλη είναι το όφελος να είναι στα €1000 και να συνδυαστεί με το πρόγραμμα Complete Plus που περιλαμβάνει πέντε  χρόνια εγγύηση, που σημαίνει τρία χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και επιπλέον δύο χρόνια δωρεάν επέκτασης αυτής, για μηχανικές, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές βλάβες (πρόγραμμα bumper to bumper), πέντε  χρόνια οδική βοήθεια αλλά και το πρώτο σέρβις δωρεάν (περιλαμβάνει εργασίες και ανταλλακτικά των συμβόλων Α, Β, 2 και 8 του service reminder system που θα εμφανιστούν για 1η φορά στο όχημα)!

Στο Civic Type-R η Honda προσφέρει όφελος της τάξης των €7000, ενώ στη περίπτωση του Civic Sedan 1.8, η λιανική του τιμή ορίζεται στα €15500.

Στα Insight και CRZ προσφέρεται όφελος της τάξης των €3000, στο CRV η μείωση φτάνει τα €4000 ενώ μπορείτε να αποκτήσετε το Accord με όφελος που φτάνει τα €7000!
[nggallery id=663]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement