Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Ανεφοδιασμός με καλό σκοπό!

Ελλάδα 11:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανεφοδιασμός με καλό σκοπό!

ΑΓΟΡΑ

Ανεφοδιασμός με καλό σκοπό!

ΑΓΟΡΑ

Συνεχίζεται με επιτυχία η πρωτοβουλία της Jet Oil για την ενίσχυση του έργου κοινωνικών φορέων και ιδρυμάτων. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εφοδιάσουμε το αυτοκίνητό μας με πετρέλαιο κίνησης ή βενζίνη σε ένα πρατήριο της Jet Oil και άμεσα μέρος του ποσού που θα πληρώσουμε θα διατίθεται σε ένα απο τα ιδρύματα/φορείς που εμείς επιλέγουμε κάθε μήνα. 

Advertisement
Advertisement

Πιο συγκεκριμένα η Jet Oil από το Μάρτιο μέχρι και τα τέλη Ιουνίου προσφέρει μέρος των εσόδων της  σε ιδρύματα που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο. Όπως αναφέρει η εταιρεία στο www.eisaijet.gr «…με τη δική σας υποστήριξη, εμείς στη Jet Oil και οι πρατηριούχοι μας συνεισφέρουμε από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο μέρος των εσόδων μας στην ενίσχυση ιδρυμάτων και φορέων που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο. Το ποσό που συγκεντρώνεται κάθε μήνα θα μοιράζεται στα δύο ιδρύματα που εσείς θα επιλέγετε! Συνολικά στους 4 μήνες, θα ενισχυθούν 8 ιδρύματα / φορείς.

Στο www.eisaijet.gr μπορείτε να διαβάσετε τα ονόματα των 23 προεπιλεγέντων ιδρυμάτων αλλά και να ψηφίσετε ποιο εξ’ αυτών θέλετε να ενισχυθεί με τα χρήματα που συγκεντρώνονται.

Επιπλέον κάθε φορά που ανεφοδιάζεστε με βενζίνη ή πετρέλαιο κίνησης σε κάποιο πρατήριο της Jet Oil συμβάλλετε στην αύξηση του ποσού που προσφέρεται στα κοινωνικά ιδρύματα.

Advertisement
Advertisement

Η Jet Oil αριθμεί 40 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά με 600 πρατήρια ανά την Ελλάδα. Πρόκειται για αμιγώς ελληνική οικογενειακή επιχείρηση.

Η Jet Oil φέτος το Πάσχα στις γιορτές μας θυμίζει με τον καλύτερο τρόπο πως όταν:
Βοηθάς; Είσαι JET!

Για περισσότερα επισκεφτείτε το www.eisaijet.gr

Advertisement

 

Advertisement