Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Video: Benelli TRK 702

Ελλάδα 8:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Benelli TRK 702

NEWSMOTO

Video: Benelli TRK 702

NEWSMOTO

Ανεβήκαμε στη σέλα της Benelli TRK 702, βάλαμε πρώτη και χαθήκαμε μέσα στην ελευθερία της εξόρμησης με μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Λίγα πράγματα στη ζωή σε κάνουν να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα και να «χαθείς» στις σκέψεις σου με τον πλέον αναζωογονητικό και σαγηνευτικό τρόπο. Σίγουρα ένα από αυτά – ιδιαίτερα για τους μοτοσικλετιστές – είναι μια απρογραμμάτιστη εξόρμηση με το δίκυκλό σου. Αυτή η εξόρμηση και τα οφέλη της ενισχύονται ακόμα περισσότερο όταν στα χέρια σου έχεις μια ικανή μοτοσικλέτα, μελετημένη και σχεδιασμένη για να σε οδηγήσει με ασφάλεια και διασκέδαση οπουδήποτε.

Η καινούρια Benelli TRK 702 είναι μια μοτοσικλέτα που προκάλεσε μεγάλο «θόρυβο» στον κόσμο των δύο τροχών και μετά από αρκετά χιλιόμετρα στη σέλα της μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Πρόκειται για μια ποιοτική, ευκολοδήγητη και ικανή για όλα μοτοσικλέτα η οποία έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την απολαυστική οδηγική συμπεριφορά.

Οι Ιταλοί συνέδεσαν ένα παζλ με πολλά ποιοτικά εξαρτήματα και χάρισαν στον αναβάτη μια μοτοσικλέτα ευχάριστη στην οδήγηση, απροβλημάτιστη και πάρα πολύ άνετη. Η Benelli TRK 702 έχει στην παλέτα των δυνατοτήτων της πολλά στοιχεία όπως ευελιξία και πρακτικότητα στην πόλη, διασκεδαστική οδήγηση σε επαρχιακούς δρόμους και άνεση στον αυτοκινητόδρομο που την κάνουν ακαταμάχητη για εκείνον που θέλει να κάνει πολλά πράγματα χωρίς προβληματισμούς και συμβιβασμούς.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από το καλό φινίρισμα και την ποιότητα κατασκευής, δυνατό σημείο της είναι ο δικύλινδρος κινητήρας των 698 κ.εκ. με έμφαση στη ροπή που είναι κορυφαία στην κατηγορία. Παράλληλα, το πλαίσιο- χωροδικτύωμα σε συνδυασμό με τις ποιοτικές αναρτήσεις της Marzocchi δημιουργούν ένα ευχάριστο οδηγικά αποτέλεσμα σε όλες τις συνθήκες. Τα φρένα από την άλλη είναι πανίσχυρα και ακινητοποιούν τη μοτοσικλέτα ακαριαία με ασφάλεια και σταθερότητα.

Η Benelli TRK 702 είναι διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της Motoway σε τρεις χρωματισμούς, στην τιμή των 7.980 ευρώ.

Απολαύστε το βίντεο με πρωταγωνίστρια την Benelli TRK 702.