Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Video: Benelli Imperiale 400

Ελλάδα 14:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Benelli Imperiale 400

NEWSMOTO

Video: Benelli Imperiale 400

NEWSMOTO

Ταξιδεύουμε στο χρόνο με ένα αυθεντικό δείγμα της ιταλικής μοτοσικλετιστικής ιστορίας και φόντο την κλασική Αθήνα.

Advertisement
Advertisement

Όταν έχεις ένα τόσο ξεχωριστό και όμορφο δίκυκλο στα χέρια σου όλα γίνεται πιο ρομαντικά και σε γυρίζουν σε μια εποχή που όλα ήταν πιο εύκολα, πιο ελεύθερα, πιο γοητευτικά. Οδηγώντας το Benelli Imperiale 400 στα σοκάκια της κλασικής Αθήνας έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις ξανά τις ομορφιές μιας πόλης που έχει χάσει μεγάλο μέρος της προσωπικότητάς της.

Με σύμμαχο την αυθεντική κλασική μοτοσικλέτα της Benelli προσεγγίσεις με διαφορετική οπτική τα πράγματα, λαμβάνοντας τα χαλαρά vibes του μονοκύλινδρου κινητήρα σε κάθε περιστροφή του στροφάλου. Η Imperiale 400 έχει πλούσια ιστορία καθώς τη συνοδεύει το ένδοξο παρελθόν της ιταλικής εταιρείας. Έχει διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό τον αυθεντικό της χαρακτήρα, κάτι που δεν συναντάς εύκολα στις σύγχρονες κλασικές μοτοσικλέτας, έχοντας τα απαραίτητα όμως στοιχεία για σύγχρονες και ασφαλείς μετακινήσεις.

Η Benelli Imperiale 400 χρησιμοποιεί έναν υγιέστατο μονοκύλινδρο κινητήρα 374 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 21 ίππους και 29 Nm ροπής σε χαμηλές στροφές που διευκολύνει το easy riding. Οι αναρτήσεις είναι σύγχρονες με πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης που προσφέρουν άνεση και ευχάριστη οδηγική συμπεριφορά.

Advertisement
Advertisement

Η Benelli Imperiale 400 είναι διαθέσιμη σε τρεις χρωματισμούς στην τιμή των 4.280 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway.

Η κάθε διαδρομή με το Benelli Imperiale 400 αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον και σου θυμίζει τις βασικές αρχές της μοτοσικλέτας. Παρακολουθείστε το βίντεο που ετοίμασε το newsmoto με την κλασική ιταλική μοτοσικλέτα και χαθείτε μαζί μας σε μια άλλη γοητευτική Αθήνα.

ΒΙΝΤΕΟ