Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τρία νέα μοντέλα από την Gemini-Motors

Ελλάδα 9:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρία νέα μοντέλα από την Gemini-Motors

NEWSMOTO

Τρία νέα μοντέλα από την Gemini-Motors

NEWSMOTO

Η Gemini-Motors κάνει ακόμα πιο δυναμική την παρουσία της στην Ελληνική αγορά, παρουσιάζοντας προτάσεις με έμφαση σε ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία.

Advertisement
Advertisement

 

Τρία νέα μοντέλα ανανεώνουν την γκάμα της Gemini-Motors για το 2019, με σύγχρονα χαρακτηριστικά, προσεγμένο στη λεπτομέρεια φινίρισμα, αλλά και πολύ καλές τιμές.

Advertisement
Advertisement

Scrambler 250

Μια μοτοσυκλέτα που ξεχωρίζει στην κατηγορία από τον τετράχρονο V-2 κινητήρα της, ο οποίος διαθέτει σύστημα ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού και καλύπτει τις προδιαγραφές Εuro4. Έχει στιβαρή κατασκευή με εργονομία και πολύ καλή συναρμογή υλικών. Το μοντέλο αυτό θα δώσει τις πρώτες οδηγικές εμπειρίες εντός και εκτός δρόμου, σε νέους αναβάτες. H τιμή της είναι στα 3.785 ευρώ. Ο στάνταρ εξοπλισμός της περιλαμβάνει: Δικάναλο ABS, δύο δισκόφρενα τύπου «μαργαρίτα», ψηφιακό πάνελ οργάνων με αναλογικό στροφόμετρο, αλουμινένιους τροχούς με ακτίνες, φώτα ημέρας (DRL), Mono-shock ανάρτηση, και ανοξείδωτη εξάτμιση.

Advertisement

Veracruz 125

Η modern classic σχεδίασή του, το διαφοροποιεί αποτελώντας ένα scooter πόλης με έντονο χαρακτήρα. Διαθέτει τετράχρονο αερόψυκτο κινητήρα προδιαγραφών Euro4 με σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού. Έχει τροχούς 12 ιντσών με δισκόφρενα μπροστά/πίσω και χώρο κάτω από το κάθισμα όπου άνετα χωράει ένα κράνος και μικροαντικείμενα. Η τιμή του είναι στα 1.665 ευρώ.

Advertisement

Flash 125

Scooter πόλης σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει τη μέγιστη ευχρηστία και ευελιξία, με μεγάλους τροχούς. Το επίπεδο πάτωμα και ο χώρος κάτω από τη σέλα, που φιλοξενεί ένα full face κράνος, καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό αναβάτη. Διαθέτει τετράχρονο αερόψυκτο κινητήρα Εuro4 απόδοσης 9,65 ίππων, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό στην τροφοδοσία και σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS με δισκόφρενα και στους δύο τροχούς. Η τιμή του είναι στα 1.795 ευρώ.

Advertisement