Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

O Valentino Rossi είναι… κουλομαρία;

Ελλάδα 9:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Valentino Rossi είναι… κουλομαρία;

NEWSMOTO

O Valentino Rossi είναι… κουλομαρία;

NEWSMOTO

… είναι δυνατόν να αποκαλέσει κάποιος έτσι ένα Παγκόσμιο Πρωταθλητή του MotoGP; Σαφώς ανεπίτρεπτο, όμως η είδηση που διέρρευσε προκάλεσε και το ανάλογο τρολάρισμα στον Valentino Rossi… ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο Rossi είχε ένα ατύχημα  Audi RS6 του, στο ιταλικό χιονοδρομικό κέντρο της Madonna di Campiglio. Στους παγωμένους δρόμους της γύρω περιοχής, έχασε τον έλεγχο του… καυτού αυτοκινήτου του, με τους 620PS, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει αρκετές ζημιές. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς. Η βλάβη στο Audi RS6 όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες παρακάτω, είναι στο πίσω αριστερό προφυλακτήρα, στο αμάξωμα και στο μπροστινό αριστερό τροχό.

Ο Rossi κάνει τώρα τις τελευταίες του μάλλον pre-season διακοπές, καθώς στις 27 Μαρτίου ξεκινά το Moto GP στο Κατάρ. Ο ίδιος θα οδηγήσει για την Yamaha μία Yamaha YZR-M1. Έχοντας τη 2η θέση στο πρωτάθλημα τις τελευταίες 3 σεζόν, ελπίζει να κερδίσει ξανά τον πρώτο τίτλο του πρωταθλήματος. Η τελευταία φορά που ανέβηκε στο ψηλότερο βάθρο ήταν το 2009. Θα έχει σκληρό ανταγωνισμό, αφού θα αγωνίζονται ο Marc Marquez για τη Honda και τον Jorge Lorenzo.

valentino-rossi-Audi-RS6-a640 valentino-rossi-Audi-RS6-b640 valentino-rossi-Audi-RS6-c640

Advertisement
Advertisement