Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τον πάτησαν 376 μοτοσικλέτες και μπήκε στο Βιβλίο Γκίνες

Ελλάδα 20:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τον πάτησαν 376 μοτοσικλέτες και μπήκε στο Βιβλίο Γκίνες

NEWSMOTO

Τον πάτησαν 376 μοτοσικλέτες και μπήκε στο Βιβλίο Γκίνες

NEWSMOTO

Ινδός ημίτρελος τύπος μπαίνει στο Βιβλίο Γκίνες επειδή πέρασαν από πάνω του 376 μοτοσικλέτες.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε δει αμέτρητα τρελά πράγματα να γίνονται στον κόσμο της μοτοσικλέτας κυρίως με στόχο να σπάσει κάποιο ρεκόρ. Τρομερά άλματα, εκατοντάδες μέτρα με έντο, σούζες χιλιομέτρων και πολλά ακόμα έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των επίδοξων πρωτοπόρων με έπαθλο να δουν το όνομά τους στην κορυφή της λίστας των ρεκόρ.

Εκείνο ωστόσο που έπεσε στην αντίληψη μας το τελευταίο διάστημα ήταν στα όρια του γελοίου. Ένας άνθρωπος από την Ινδία μάλλον επειδή δεν μπορούσε να κάνει μεγάλες σούζες, ή ψηλά άλματα αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος να γραφτεί το όνομά του στο Βιβλίο Γκίνες είναι αν τον… πατήσουν πολλές μοτοσικλέτες.

Αποφάσισε λοιπόν να προπονηθεί εντατικά και μετά από εκτεταμένες δοκιμές κάλεσε φίλους και γνωστούς να παρακολουθήσουν το επίτευγμά του. Έπεσε ανάσκελα στο έδαφος και επέτρεψε σε βαριές μοτοσικλέτες τύπου cruisers να περάσουν από πάνω του 376 συνεχόμενες φορές!

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη προσπάθεια του Παντίτ Νταγιαγκούντε σταμάτησε στις 121 φορές καθώς διαμαρτυρήθηκε για πόνους στα πλευρά. Προπονήθηκε ακόμα καλύτερα και τελικά κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ με 376 συνεχόμενες διελεύσεις μοτοσικλετών πάνω από το σώμα του.

Παρά το γεγονός ότι δεξιά και αριστερά από το σώμα του Ινδού είχαν στηθεί ράμπες για να διευκολύνουν την πρόσβαση των μοτοσικλετών, αυτές πάταγαν κανονικότατα πάνω στο σώμα του τολμηρού άνδρα.