Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το προσωπικό σας πάρκινγκ ποδηλάτων

Ελλάδα 16:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το προσωπικό σας πάρκινγκ ποδηλάτων

NEWSMOTO

Το προσωπικό σας πάρκινγκ ποδηλάτων

NEWSMOTO

Η Alpen Basecamp κατασκεύασε μια ειδική κάψουλα για να φυλάσσετε με ασφάλεια το ποδήλατό σας.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα στη μετακίνηση με ηλεκτρικό ποδήλατο στην Ελλάδα είναι το σημείο που θα το αφήσουμε όταν φτάσουμε στον προορισμό μας. Στις περισσότερες περιπτώσεις αναγκαζόμαστε να πάρουμε μαζί μας το ποδήλατο στο σπίτι ή στο γραφείο και να το παρκάρουμε σε κάποιο διάδρομο καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μας το κλέψουν αν το αφήσουμε σε κοινή θέα, ακόμα και αν έχουμε πάρει μέτρα ασφαλείας.

Η Alpen Basecamp έρχεται να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα της στάθμευσης του ποδηλάτου με την… περίεργη κάψουλα της. Πρόκειται για μια ευρηματική κατασκευή η οποία εξωτερικά θυμίζει σαλιγκάρι και με έξυπνο τρόπο γίνεται ο ιδανικός χώρος αποθήκευσης του ηλεκτρικού ποδηλάτου.

Advertisement
Advertisement

Το κέλυφος της κατασκευής είναι πλαστικό και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό τόσο από καιρικές συνθήκες όσο και από χτυπήματα ή προσπάθειες παραβίασης. Το σύστημα της πόρτας λειτουργεί σαν ζελατίνα κράνους η οποία ανοίγει προς τα πάνω για να μπει το ποδήλατο. Εσωτερικά υπάρχει κλειδαριά και βάση στήριξης, ενώ η πρόσβαση της λειτουργίας της πόρτας μπορεί να γίνει και με σύστημα χωρίς κλειδί μέσω ειδικής εφαρμογής στο smartphone.

Η κατασκευή της Alpen μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες, ενώ εκτός από τις πυλωτές και τα γκαράζ μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα στο σε μπαλκόνι σπιτιού ή μικρή αυλή. Οι διαστάσεις άλλωστε είναι αρκετά βολικές (216 x 81 εκ.), ενώ υπάρχει και σύστημα ειδοποίησης σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χρηματοδοτικά εργαλεία για την προώθηση του ποδηλάτου!
Οι εργοδότες επιδοτούν το ηλεκτρικό ποδήλατο!
Οι ξενοδόχοι υποστηρίζουν το… ποδήλατο!

Advertisement